no to póki pamiętam...
karmelciu kochana - trzymam kciuki za piateczkę bo innej noty z pewnoscia nie zgarniesz. oczywiscie poza szóstką jeszcze :ico_brawa_01: ja cie pdoziwiam kobietko :ico_sorki: chociaż za neidługo przyjde do ciebie na kurs organizacji czasu bo od października podyplomowkę chcę w końcu ruszyć, do tego praca i dom...oj bedzie cieżko, ale rok sie jakos przemęczę.
quanchita a dlaczego wy na nutramigenie? Mała ma stwierdzona alergię?
dobrze, ze Ci go Joleczka wcina bo jaga na nim z 3 tygodnie pociagnęła, potem (czemu się nie dziwie) pic tego swinstwa juz nie chciala.
zborra ja też z jaga miałam wszytsko jak w zegraku a teraz też tyle, ze z niespaniem ciągłym w dzień :ico_noniewiem: coś Ci faceci od poczatku nieprzewidywalni. na szczęście u ans nocki super, Młody zasypia 18.30 ale niestety o 6.oo stawia wszystkich na nogi i dospac nie idzie. ale nie narzekam :-)
Nadrobię ze zdjeciami :-)
[ Dodano: 2010-06-19, 20:43 ]
zborra ja też miałam syndrom matki cyckującej i cholernie przeżywałam, ze młdoego nie mogę wykramić. Młodą karmiłam ponad 6 m-cy, przestałam chcoiaż pokarmu miałam full bo anemia za duza była, a teraz jakoś nie wiem - terror laktacyjny mnie dopadł. ale też juz zluzowałam i tez dzś Tymek tylko raz cyca ssał. jeszcze mleko moje zodciagnięte z butelki wypije, ale cyca to anwet nie za bardzo chce :ico_noniewiem:
a z tym jedzeniem to wam numer powiem. spotkałam sie z koleżanka z która w szpitalu na podtrzymaniu leżałam, fajna babeczka, urodziła bartusia dokładnie miesiac młodszego do tymka. ważył tyle samo 3200g. a teraz? ma 3 m-ce i uwaga....waży 8200 g :ico_szoking: wygląda przy wcale niemałym tymku jak olbrzym - nosi ciuchy na 86, ale co najlepsze..je co 4 godziny góra 100 ml mleka :ico_noniewiem: z jego przemiana materii tymek by miał 15 kg :ico_noniewiem: