Witajcie.
Wpadłam tylko na chwilę by sie przywitać i pożegnać. Jutro wyjeżdżamy do moich rodziców, w sobotę wesele no i wracamy do domu we czwartek. Prawdopodobnie nie będę miała czasu na forum. Tak więc życzę udanego i pogodnego tygodnia :-)
ja nie mogę zostawić małego nawet na 15 min. Próbowaliśmy 2 razy: był płacz, odpychanie się od taty na rękach, wrzask meme meme, w końcu kaszel i aż zaczęło go zrywać do wymiotów. w sumie jak wyjdę nawet do kuchni czy łazienki to też po chwili jest jęczenie meme meme...ehh może jakoś go nauczę...a
to nieciekawie masz. Justynka jest jak najbardziej towarzyskim dzieckiem. Posiedzi z dziadkami, z tata - byle tylko jej poświęcać uwagę ;-) Zgadzam się z Dorota, musisz zastosować metodę małych kroczków. Musi się udać :ico_sorki:
iora nazwozila zapas jedzenia dla malej, 2 polki w lodowce
znowu siostra sie popisała :ico_brawa_01: Świetne zapasy masz porobione :-)
justro nas czeka pakowanie a w piatek jedziemy na katowice,
Udanej wyprawy, oby pogoda dopisała i córcia była grzeczna :ico_sorki:
Ja muszę porobić nam zapasy bo w przyszyłm tygodniu jedziemy na wakacje na wieś bo teściowa ma urlop, a od 20 lipca na 5 tyg nad morze z moimi rodzicami :-D
świetne plany urlopowe :ico_brawa_01: Oby tylko pogoda była :-)
ahh wczoraj u neurologa wszystko super!
bardzo dobre wieści :-D
ahh i pochawalę się że mały się kręci na brzuchu wokół własnej osi...(tzn zdarza mu się czasem) a wczoraj jak leżał na brzuchu to podciągał nogi tak do łażenia na czworaka i stawał na kolanach tylko tułowia jeszcze nie może unieść...
no to teraz będzie codziennie ćwiczył aż załapie jak to sie robi :ico_brawa_01: U nas tez tak było :-)
chyba opuszczę już łóżeczko...wy kiedy malcom opuszczacie?
my tak jak Dorota już prawie 2 miesiące temu opuściliśmy na środkowy szczebelek. Bo mi mała nogi na oparcie zakładała i sięgała do karuzeli ;-)
no niestety u nas to samo. tzn lubi sie Lena z mezem bawic i histerii na rekach nie ma,czesm w nocy maz przy niej posiedzi jak dlugo zasypia. ale nakarmic mu sie nie da, w nocy cyca chce i wyjsc dalej nie moge...
ehh biedana z tym jesteś :ico_olaboga: