jak synek nie zmieni swojego ułożenia to czeka mnie cesarka.
mi synek zmienil ulozenie 6 dni przed porodem dopiero wiec nie ma co teraz juz sie nastawiac bo ja strasznie chcialam rodzic naturalnie a tak sie nastawilam na cc ze jak mi 6 dni wczesniej powiedzieli ze si eobrócil ( co bolalo strasznie - wszystko bylo widac i czuc jak sie obracal) to tak sie juz balal porodu naturalnego ze wyprosilam lekarza o cc :)
Moja siostra z kolei obrócila sie w drodze na porodówke :) ogólnie dziecko do 30 tyg nie ma polozenia - okresla sie je jako dowolne gdyz jest jeszcze maale i moze zmieniac polozenie kilka razy dzienne dopiero w 30 -34 tyg uklada sie odpowiednieo:)
tto sie rozpisalam - no ale to tak na pocieszenie , chyba ze wolis cc:)
mi mowili na 80 %, ale przeciez to byl dopiero 14 tc wiec latwo o pomylke.
Justysia ja tez sie bede cieszyla czy to z chlopca czy z dziewczynki tak samo :-) ale jednak po tym usg jakos tak to, ze dziewczynka utrwalilo sie w pamieci....
to bedzie dziewczynka, jak tak czujesz - widzisz ja czulam ze jednak chlopiec a ty nie :)
ejustysia, pokaz fotke
w przeciągu godziny wstawie - bo musze najpierw fotke fotki zrobic - spróbuje tel. ale nie wiem jaka jakość bedzie :)
jaskies 2 tygodnie, ale tak króciótko, bo tylko na 4 dni.
zazdroszcze - jak meza mi sie nie uda namówic to sama pojade bo w sierpniu to nie ma szans bo wiko bedzie po ciezkiej operacji - z tymi ranami i wogóle :(
[ Dodano: 2010-06-25, 09:43 ]
Odrazu pisze ze niewyrazne bo dosc ze sie mlody krecil i machal rączkami przed buziom to jeszcze zdjecie zdjecia robilam telefonem :)
ma ok 16 cm i wazy ok 300 g
Niezbity dowód na to ze to synuś :)