hihi dobre :-D Nie o to chodzi chcemy kupic jak bedzie juz 36 tydz. albo po wyplacie.Oj najwyżej dzidzia może z wami spać przez jakis czas
To wspolczucia Basiu. Moze przez te upaly jest Ci niedobrze??? Ja tam czasami dostane kopniaka po żołądku, że też mi sie źle zrobi :ico_noniewiem:ja od paru dni nie czuje sie dobrze, kreci mi sie czasami w glowie i brzuch mnie popolewa filip tak dziwnie sie rozycha ze az mi czasami niedobrze sie robi wali mnie gdzie popadnie
Super, że zakupy się udały :ico_brawa_01: Ja też już powoli zaczynam myśleć co mi jeszcze potrzebne no i w lipcu ruszam na sklepy :-DAle za to kupilismy juz lozeczko, baldachim, materac, posciel, kocyk itp.. Ogolem cale wyposazenie do lozeczka :-)
Marta nie ma co zazdroscic. Ja nawet w tym roku nie bylam jeszcze nad morzem, ani nad jeziorem :ico_placzek: Za to bym chciała tak jak Ty masz wlasnie mieszkac w tych okolicach jak mazury :-) Tam jeszcze nie byłam i zawsze chciałam poznac te zakątki :-)Strasznie wam zazdroszczę mieszkania blisko morza
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość