tez to zauważyłam.Mój jest z 1 października teraz mam termin na 11 października..A Twój synek jest z sierpniamamy dzieciaczki prawie w równym wieku...

no własnie mam pytanko, a bierzesz no-spe na własną rękę czy z polecenia lekarza?Niestety musiałam wziać no-spe bo brzuch mnie po drodze rozbolał.to chyba od tej pogody.
Mi lekarz kazał brać na zmiane no-spę i spazmolinę jeśli tylko zacznie mnie brzuch boleć.Ja mam częste plamienia i poczatek ciaży to było 3 -miesiace non stop antybiotyk na zmaine z zastrzykami więc nie chcę powtórki z rozrywki.no własnie mam pytanko, a bierzesz no-spe na własną rękę czy z polecenia lekarza?
Bo ja się zastanawiam czo mam zrobić...ja biorę w razie co tylko paracetamol, ale bardzo rzadko...
a teraz często mam bóle żołądka...a wiem że no-spa rozkurczowa jest...
ja to no-spe nie biorę ale wiem ze lekarze zalecają właśnie no-spe albi paracetamol....ja akurat biorę leki rozkurczowe więc jak coś mocniej mnie zaboli to sięgam po paracetamol... :ico_chory:ulamisiula napisał/a:
Niestety musiałam wziać no-spe bo brzuch mnie po drodze rozbolał.to chyba od tej pogody.
mój z sieprpnia takze tylko 2 miesiące różnicy... :ico_oczko:tez to zauważyłam.Mój jest z 1 października teraz mam termin na 11 października..A Twój synek jest z sierpnia

dzieki kochana :-Dale widze ze twój to taki uroczy : :ico_haha_02:
musi być cudny..... :-)Moja mamcia do mnie dzwoniła i mówi że ma coś dla Leosia...podobno kupiła cudny kombinezonik, taki błekitny ale zobacze dopiero jak przywiie...ale to juz za kilka dni. :-D
Mówi ze taki maleńki cudniasty że napatrzeć się nie może :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość