Dziewczyny piszecie że w kolejnej ciazy czas szybko leci, a mi też szybko leci, nawet po mimo tego że cały czas na zwolnieniu lekarskim i nie opiekuję sie jeszcze żadnym szkrabem.
szczęściara!!! :ico_brawa_01: Mi z Madzią się straaaaaaasznie ciągneło, no bo 1 ciąża, siedziałam w domu i sie nudziłam maksymalnie, a znów z Mają tez siedziałam w domu od poczatku a Madzia była już w szkole więc sie tez nudziłam strasznie i sie ciągneło potwornie! Teraz za to przy Maji leci czas jak oszalały :ico_olaboga:
Wczoraj byłam w lesie i nazbierałam 3 litry jagód a dzisiaj bede piekłą bułeczki z jagodami.
zazdroszcze!!!! Uwielbiam!!!! Począstowałabyś nas??? :-D :ico_sorki: U nas nie ma tu jagód :ico_placzek: Są tylko borówki amerykańskie :ico_noniewiem:
Oglądał ktoś?
ja nie mam PL TV :ico_placzek:
Dzisiaj wybieram się na wizytę do endokrynologa, żeby skontrolowac swoja tarczyce i sprawdzić czy w ciazy za bardzo mi nie szaleje.
trzymam kciuki :ico_sorki:
i tak jakbym 1 kopniecie czula - moze tak puźno czuje ze faktycznie kopie już mni
napewno!!! Teraz spokoju już nie będziesz miała od kopniaczków :-D mi sie dzieciaczki zawsze raczej ruszały niż kopały, ale za to tak teraz maleństwo sie wierci że gołym okiem widać jak leże :-)
ok teraz ide na śniadanie :)
a ja coś nie mam apetytu :ico_noniewiem: Zrobiłam wczoraj wieczorem sałatke ze świerzyw warzyw z fetą, ale nawet nie spróbowałam :ico_noniewiem: teraz próbuje ją w siebie wmusic bo znów jak nie zjem czegoś będzie mi niedobrze :ico_noniewiem:
Maja dziś troche lepiej, ale dalej mega katar i kaszel ją męczy z tym że juz tak nie gorączkuje i noc w miare przespała :ico_sorki: Żeby wybrać się z nia do szkoły z Madzią to ją ubierałam na śpiąco, nawet porzewijałam i dopiero sie obudziła jak do wózka ją wkładałam :ico_szoking:
No i musze sie pochwalić że dzis Madzia kończy 2 klase i będe mieć już 3 klasistke :ico_brawa_01: Szkoda tylko że oni nie mają tutaj takiego uroczystego zakończenia i poczatku roku szkolnego :ico_noniewiem: Dzis kończy ostatni dzień szkoły o 12:00 i miały dzieci sobie dziś przynieśc gry do szkoły :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-07-01, 10:32 ]
kolo 12 jade z sarka i sisterka moja nad jeziorko bo wdomu na leb idzie dostac:) do pozniej
zazdroszcze!!!! :ico_brawa_01: Baw się dobrze!!! :ico_sorki: U nas dzis pada a chciałam pranie zrobić :ico_zly: