zborra, no ankiety wypełniałam ale póki co dostaję tylko co miesiąc gazetę "Twój Maluszek". Żadnych łyżeczek itp nie mam :-)
Strasznie szybko Wam to mleczko schodzi :ico_szoking: Zbankrutować można! Ja mam opakowanie 400g na ok 3 tygodnie, ale średnio raz dziennie je podaję, jak muszę ją dopchać lub na wyjazdy.
riterka, ja też wniosek wysłałam i łącznie z zaległym urlopem i tym wakacyjnym mam wolne tak jak Ty do końca sierpnia :ico_noniewiem: No a od września wracam do pracy... muszę! Kredyt sam się spłacać nie będzie (a szkoda :ico_noniewiem: ).
ale np za huggisy , które wszędzie kosztują od 50zł wzwyż, tam zapłaciłam 34zł! jak za biedronkowe, a jakość lepsza jednak
A no masz racje, też raz kupiłam bo były tańsze:)
Teraz już dobry miesiąc pamperów nie kupowałam bo koleżanka jak się Jolka urodziła podarowała nam paczkę "3" a teraz jak mała miała imieninki to wpadł na kawę mój tata i brachol, każdy z paczką pieluch :ico_brawa_01:
A wy nadal "3" używacie czy już wskoczyliście na "4"?
karmelka, :ico_brawa_01: za postępy Synka!!! Może ja tez musiałabym małą porehabilitować bo leń obracać się nie chce :ico_zly:
Uch...ale się rozpisałam :ico_noniewiem: