ja mam taki pas tylko z innej firmy
http://www.allegro.pl/item1099666711_pa ... ml#gallery
oczywiscie idzie sie w nim zapocic jak jest tak goraco jak teraz... ja go jak tak jest masartycznie duszno nie nosze. tylko jak jest chłodniej to rano zakładam a wieczorem ściągam, nie wolno w nim spac.
mi kazał lekarz go nosic bo ja mam problemy z mięśniami po cc - mam je oszczedzac zeby sie zregenerowały. wiec pas w zasadzie pełni funkcje ochronna dla mieśni, trzeba pozniej je pocwiczyc ale i tak po cc cwiczyc mozna dopiero po pół roku.
im szybciej załozysz pas i bedziesz go konsekwentnie nosic tym lepszy bedzie efekt koncowy.
a na allegro jak wpiszesz w wyszukiwarce "pas wyszczuplający" to tam sa nawet gorsety :ico_oczko: i to bardzo ładne :-)
[ Dodano: 2010-07-11, 23:45 ]
Martalka pas wyszczuplający jak sama nazwa wskazuje wyszczupla :ico_oczko: :-D brzuszek wchodzi szybciej do środka i efekt koncowy jest taki ze wygladasz jakbys nigdy nie rodziła no chyba ze masz rozstepy... :ico_oczko: ja wam coś pokaze tylko nie widac wszystkiego w 100 %
[ Dodano: 2010-07-11, 23:49 ]
tak wygladałam po noszeniu pasa przez troche ponad 3 miesiące (Karolinka troche mnie zasłania ale widac ze zadnych boczków nie miałam ani oponek :ico_oczko: )