zawsze o 6 to juz z usmiechem na ustach podawalam mezowi kawe do lozka i robilam kanapeczki do pracy, a teraz ciezko mi o 7 wstac
Ale rozpieszczałaś swojego mezusia. Na pewno po ciązy ten rytuał powróci :-)
podziwiam Was dziewczyny za to robienie przetworow... ja nie umiem...tzn nigdy nawet nie probowalam
Nie ma co podziwiać, bo ja po prostu robię dzemy żeby owoce sie nie zmarnowały, bo mamy kilka drzewek z wiśniami przy domku no i to co urośnie to się przerabia. A idę całkowicie na łatwiznę bo kupuję dzemix i mieszam z owocami po zagotowaniu dodaję cukier i nakładam do słoików, tak więc to nic trudnego. W tamtym roku dżemy zrobił mój maż, bo mi jakoś brakowało czasu. :-)
Sylwia ciesz się, że jest lato i możesz jakieś lekkie klapki założyć, albo boso chodzić po ogródku
Pewnie że sie cieszę, ale wczoraj było tak troche głupio, bo poszłam do kolezanki w odwiedziny i jak wychodziłam to własnie klapków nie mogłam wcisnąć i nawet myslałam żeby iśc boso. :-D
zauwazylyscie jakies zmiany u siebie, ja od jakiegos czasu zauwazylam ze mi brzuch zaczal zawadzac,
no ja zauwazyłam że cieżej mi sie schylac a w nocy w łózku to nie mogę znaleźć sobie odpowiedniej pozycji
[ Dodano: 2010-07-14, 13:58 ]
AgaSza nie tesknisz za córeczkami? Jak sie sprawują u babci?