[ Dodano: 2010-07-15, 10:50 ]
Kinga jak ją wezmę, zreszta nie tylko ja, ktokolwiek, to sie odpycha rekami, bo chce na podłogę i łazić i łazić. :)Moja za to ciagle się do mnie tuli i mnie całuje
na pewno dasz radę, dzielna jesteś i zaradna, więc będzie dobrze :-)Troche sie boje tego lotu z mala tym bardziej ze lece sama z dziecmi
P też daje butlę, ale Zośka na szczęście chętnie pije, ale w naszym przypadku co innego, bo mała juz 3 miesiac siedzi w domu z babcią i dostaje w dzień butlę, to już się przyzwyczaiła.T codziennie daje małej butlę, ale nie zawsze da się nakarmić
spokojnie, byłam twarda :ico_oczko: a jak przyjechałam do domu, to juz mi się jeść nie chciało :-Djak tam dałaś radę bez obiadku ta godzinę?

tez sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wkoncu jedną noc odpoczne od wstawania do oliwki :ico_brawa_01: - bede piotra budzić, a mała budzi sie na jesc koło północy i o 5, wiem że niektóre z was czesciej wstają ale ja juz przyzwyczaiłam sie do przespanych nocy i męczy mnie to...Jak dobrze, że dzisiaj piątek i weekend
ja chyba nie wytrzymałabym bez małej jednego dnia :-D w pracy spokojnie daję radę, ale wiem ,że za kilka godzin ją zobaczę. Moja mama chciała kiedyś zabrać Zosię na weekend, ale się nie zgodziłam :-) Pewnie dzwoniłabym kilkanaście razy dziennie.z jednej strony bym mu ją dała i odpoczeła troche, a z drugiej boje sie...
Nie piorę już od 2 tygodnia Kingi. :)A Wy jeszcze pierzecie w proszku dla dzieci????
Spróbuję, ale strasznie drogi.Mówię Ci jaki jest pyszny z utartym cukrem pudrem i 2 żółtkami :ico_haha_01:
Ja mam to samo.ja chyba nie wytrzymałabym bez małej jednego dnia
Po to jesteśmy żebyś sie wygadała.Nie będę się rozpisywać
ja najpierw prałam w tych proszkach sensitive, a wczoraj pierwszy raz w "dorosłym" proszku, bo mój mądry P przesypał do pudła normalny proszek do kolorów i do niego vizir sensitive do jasnych rzeczy :ico_puknij: Nie sprawdzi co to za proszek i się miesza :ico_zly: Powiedziałam, że teraz wszystkie jego ciemne spodnie i koszulki będę prała w tym proszku chociaż specjalnie kupiliśmy płyn do ciemnych rzeczy :-DNie piorę już od 2 tygodnia Kingi. :)
:-DPo to jesteśmy żebyś sie wygadała.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość