tak jak u Naspotrafi kromke z weki jesc 45 min :ico_puknij:
a ty jesz nabiał bo moze skoro on taki alergik to może reakcja na laktozę i temu tak ulewa :ico_noniewiem:okazało sie że jest alergiczny , sienny :ico_olaboga: on ma 2 miesiące a uczulony jest chyba na wszystko
trzymamy kciuki żeby wszystko poszło dobrze :-Ddzisiaj ostatnie przygotowania do chrzcin :-)
nie jem nabiału już jakiś czas może jest trochę lepiej ale nie przestał ulewać, może już taka jego uroda :ico_noniewiem:a ty jesz nabiał bo moze skoro on taki alergik to może reakcja na laktozę i temu tak ulewa :ico_noniewiem:
super ze wszystko jest dobrze i wreszcie możesz odetchnąć :-D :-Dbadanie wyszło super, przynajmniej wiem na pewno ze synek jest zupełnie zdrowy
:ico_zly:Karolina dobrze sie rozwija z mową i ze ja panikuje i histeryzuje... a co sie okazało ze karolina juz ma wade wymowy, musimy jechac na zabieg podcinania wedzidełka pod jezykiem i pod górną warga prawdopodobnie tez.., juz zamówiłam termin w zabrzu mamy na 20 wrzesnia :ico_noniewiem:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość