Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

16 lip 2010, 22:04

czesc

Witam nowe mamusie

ja sie kiedys przywitalam ale potem zniknelam hehe

wrocilam w ub tyg z Anglii po tygodniowym pobycie
potem pojechalismy w gory po Leonka do tesciow
tam mu wyprawilismy 3cie urodzinki w ub niedziele
pod lasem , na tarasie

a jutro robimy druga imprezka urodzinowa dla tutejszych
nad zalewem

upaly takie jak i pewnie u was
afryka normalnie
ale my codziennie moczymy dupki nad basenem
mamy w miescie super dla dzieciakow
ochloda jakiej nam trzeba i ja korzystam hee

cudnie jest
potem pedem do domu bo spiesze sie na kilkugodzinne wyklady na prawo jazdy
a jak mam wolne to pedze do taty (ma b chorego tate ktory wymaga calkowitej opieki)
i kurcze czas leci jak szalony

jeszcze na koniec dnia ma sie ochote na jakis wypad do pubu na bezalkoholowe lub zaprosic gosci hehe

i lato trwa

dobrze ze caly czas od poczatku czuje sie "nieciazowo" i nie czuje zadnego dodatkowego obciazenia
ot tylko brzuszek rosnie
i dobrze
bo czasem zapominam ze nosze dzieciatko
we wtorek ide do gina
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

zmykam
buziaki gorace

buzok14
Jestem mózgiem tego forum!

16 lip 2010, 22:20

Kobietki napiszcie jak wrzucacie te cudne suwaczki. Ale mam mdłości chyba nie usne dziś, a tu na forum nie ma zkim pogadać dziś :ico_placzek:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
4000 - letni staruszek

16 lip 2010, 22:30

buzok wpisz w googlach suwaczek ciazowy
potem wybierasz wlasny. wpisujesz date porodu. szukasz kodu do forum. kopiujesz i wklejasz w profilu na forum w podpisie. i dziala
powodzenia

buzok14

16 lip 2010, 22:42

Dzięki już próbuję

[ Dodano: 2010-07-16, 23:06 ]
No i chyba się udało, więc tak oto wygląda suwaczek mojej ciąży :ico_haha_02:

[ Dodano: 2010-07-16, 23:08 ]
O kurcze a czemu go nie ma jeśli w podglądzie go był?

[ Dodano: 2010-07-16, 23:26 ]
Tak się zastanawiam, że może ja tych suwaczków nie widze a Wy tak. Może tak to ma być? Tylko ja się nie znam :ico_haha_02: . Ok ja uciekam spać, mam nadzieje, że usne, bo się naprawde kiepsko czuje. Jutro się odezwe.

Aniula
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 lip 2010, 09:33

buzok14 witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie widac twojego suwaczka mozesz tez go zrobic w inny sposob kliknij np.na moj suwaczek jak sie pojawi to go zamknij i beda suwaczki do wybrania napewno sobie poradzisz jeszcze raz serdecznie witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buzok14

17 lip 2010, 09:46

Witam Aniula! Powiedz mi czemu po wciśnięciu podglądu to suwaczki się pojawiają? Troche to bez sensu. Oj nie wiem czy mam siłe dziś bawić się z tymi suwaczkami, bo przeokropnie się czuje. Czemu mi te mdłości jeszcze nie przechodzą? Te upały mnie wykańczają, nic nie jestem w stanie zrobić tylko ciągle leżę. Dziewczyny napiszcie czy czujecie już delikatne ruchy waszych pociech, bo ja ostatnio mam takie wrażenie, że coś tam już delikatnie się rusza :ico_haha_02:

[ Dodano: 2010-07-17, 09:49 ]
hehe!!! nie wiem jak to zrobiłam ale suwaczki są :ico_brawa_01: . Ok to teraz już więcej o mnie wiecie!

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

!

17 lip 2010, 11:12

Witam Cię serdecznie Buzok14! Miło że do nas dołączyłaś! I widzisz z suwaczkami nie było tak trudno w końcu Ci się udało! :) Wiesz co ja też się tak czuję jak i ty mam prze okropne mdłości w sumie teraz to już się minimalnie zmniejszyły ale jeszcze miewam takie napady że mam wrażenie że żołądek mi się na lewą stronę wywraca! Ale Kochana bądź dobrej myśli w końcu to przejdzie i już tylko będziemy się cieszyć z naszej ciąży! Wiesz co a co do ruchów dzidzi to wątpię abyś mogła już teraz coś poczuć wg Twojego suwaczka to 12 tydz. i 3 dz. dzidzia jest jeszcze za mała abyś mogła ją wyczuć! Wydaje mi się że to co czujesz to mogą być po prostu ruchy jelit które są jeszcze w pobliżu dzidziusia! Ja też czasami czuję takie "coś" nawet nie wiem jak to określić ale to chyba nie jest jeszcze dziecko (choć bardzo bym już chciała czuć moje maleństwo)! U Ciebie też może to być inaczej bo już masz jedno dziecko a ponoć kobiety które już rodziły wcześniej czują ruchy dziecka!
Pozdrawiam -Aga

ps. miałaś już USG może pochwalisz się zdjęciem maleństwa??

buzok14

17 lip 2010, 13:37

Robiłam USG w 9 tyg i niestety niewiele tam na tym zdjęciu widać. A i niestety nie mam go na płytce tylko już wyrukowane. Z kolejnego USG napewno cos wrzuce, bo już będzie coś więcej widać :ico_haha_02: . A co do ruchów, to z pierwszym dzieckiem to faktycznie nie wiedziałam, czy to ruchy czy nie, i według mnie poczułam tak naprawde dopiero ok 5 miesiąca, ale teraz to naprawde mam wrażenie, że to właśnie to. To takie delikatne łaskotanie w okolicach pepka, zwłaszcza jak sobie pojem i sie położe to wtedy czuję bardzo intensywnie. Albo poprostu bardzo chce je poczuć i sobie wmawiam :ico_haha_01: . Fajnie by bylo poczuć takiego kopniaczka.

Aniula

17 lip 2010, 14:50

hej dziewczynki poniewaz nie umiem inaczej to pod moim suwczkiem jest link z moim USG wystarczy kliknac i sie powiekszy oto moja dzidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

17 lip 2010, 15:47

Buzok14 ja też dostałam już wydrukowane ale zrobiłam zdjęcie zdjęcia aparatem i zgrałam do kompa potem pomniejszyłam i gotowe! Moja dzidzia jest dodana na poprzedniej stronie jeśli chciałabyś zobaczyć to zapraszam na 32stronę w tym temacie!

Anula fajne te Twoje zdjęcia ale w innej formie bo ja to dostałam tylko pojedyncze zdjęcie a ty masz aż 6 na jednej dużej kartce- fajnie! Buziaki *_*

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”