dorotaczekolada, ja po tym zapaleniu piersi tez mam malo mleka,karmie ja jeszcze ale co drugie karmienie to sztuczne.
A jest ktos jeszcze kto sama piersia karmi???

ja karmię piersią i wiecie co mam tyle że mi przecieka jak nie założę wkładki laktacyjnej...A jest ktos jeszcze kto sama piersia karmi???
u nas odwrotnie. Ręce chcą, a nogi w miejscu :ico_oczko:Lena juz raczkowac probuje. nogi juz umie przesuwac jak na kocu lezy albo na lozku. ale rece ciagle w tyl ja pchaja :ico_oczko:
u nas to samo, wiec siedzimy w domu. W niedziele moj maz skonczy 30 lat i rozgladam sie zajakims fajnym przepisem na torta... a jako prezent zazyczyl sobie podswietlana klawiature, ja nie znam sie na sprzecie wiec on sam buszuje wlasnie w internecie i szuka odpowiedniej, juz widze, co on tam wynajdzie, bo pytal sie, ile chce na nia wydac...za oknem leje
:ico_brawa_01:Lena juz raczkowac probuje
fajna stronka, zaczytalam sie... i widze, ze jeszcze sobie poczekamy ze zmiana fotelika, oni tam radza, zeby pozostac przy tym pierwszym foteliku rzeczywiscie do 13kg... mysle, ze tak dlugo czekac nie bedziemy, bo z ta waga to roznie bywa, 3,5-letnia siostrzenica meza wazy 13kg :ico_haha_01:. http://fotelik.info/ tą stronkę podał specjalista ds. bezpieczeństwa.
Kiara to uwielbia, oczywiscie trzymam ja tak, ze nie stoi na prawde, ale ona ma radoche z tych "wedrowek"tak że jak się go trzyma to tak sobie chodzi..
ja tez, Kiara mleczko dostaje jedynie "cycusiowe"ja karmię piersią
ja nie mam chyba tak szczuplych znajomych :ico_oczko:nie macie może kogoś znajomego kto by chciał kupić suknie ślubną rozm.34.
wlasnie, po co martwic sie na zapas :ico_oczko:CV złożę, a jak mnie przyjmą, to wtedy się zastanowię.
Ja karmię, mała nie chce w ogóle pić z butelki, nawet mojego mleka. Ale je też kaszki i zupki. W tej chwili pije moje mleko 4 razy, po południu, wieczorem, w nocy i rano.A jest ktos jeszcze kto sama piersia karmi???
:ico_szoking: Nie za szybko to wszystko???od paru dni moja juz wcina jajko smazone na maselku, daje jej co 2 dzien, ale sie zajada :ico_brawa_01: agrest wcina prosto z krzaka
- super,zazdroszcze. Moje mleko pozarlo zapalenie piersi i stres,ale ciesze sie,ze moge karmic wogole :-Dwykarmiłabym chyba jeszcze dwójkę albo trójkę nawet :ico_szoking:
- wrrrrr :ico_zly:ale były może ze 2 tel. w dodatku niepoważne.
- hehe :ico_oczko:co on tam wynajdzie, bo pytal sie, ile chce na nia wydac...

ojej, niech szybko zdrowieje :ico_sorki:okazało się że ma anemię przez te choroby i antybiotyki
mam nadzieje, ze sie to jeszcze ustabilizuje... a lykasz hormony?Chyba jednak te problemy z tarczycą wreszcie dały o sobie znać
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość