anusiek, objawy które opisujesz mogą pasować do ząbkowania - ale równie dobrze może to być jakaś infekcja :ico_olaboga: Dobrze, że zrobiłaś wyniki, daj znać jak już coś więcej będziesz wiedziała :ico_sorki:
najgorsze że jestem z nim sama a oczy i głowa mało mi nie eksplodują.
strasznie Ci współczuję, oby szybko przeszło i oboje będziecie mogli odpocząć :ico_sorki:
u mnie tez jest inna sytuacja bo moj cudak nie lubi mleka ani nic co na nim jest robione, np kasze manna tylko na wodzie pije z gotowanym jablkiem, dobrze ze jogurty jej smakuja :ico_sorki: jejku jak ja bym chciala aby mleko chodz 2 razy dziennie wypija to bym nie musiala wymyslac
to fakt, Twoja córcia jest z tych "niemlecznych" dzieci. Dobrze, że chociaż te inne potrawy Ci tak pięknie zjada :ico_sorki:
moja juz nie chce na rekach wyrywa sie do chodzenia i podchodzi do regalow i zwala wszystko
he he he moja też próbuje wstawać i zwalać rzeczy, ale na rekach nadal czuje się najlepiej...
moja uwielbia bawic sie paczka pampersow :ico_haha_01: a za abwki wklada sobie do buzi i samymi dziaslami trzyma,jak piesek wyglada
to musi być niesamowity widok :-)
ja sie nie wychowywalam na chodziku :ico_oczko: moje dzieci tez nie..ewentualnie sa takie chodziki-jezdziki ktore dziecko pcha i idzie albo jezdzi siedzac
ja też nie jestem zwolenniczką zwykłych chodzików - choć te do pchania i jeżdżenia to niezła frajda dla maluszka :-)