tibby nie przejmuj sie przesadami na ślub bo to chyba tylko dla zabawy ludzie sobie wymyslaja jakieś zabobony :ico_oczko:
ale ja słyszałam tak, że w dniu slubu powinnaś nadepnąc pana młodego żebys to ty miała zawsze ostatnie zdanie, dobrze jesli troche popada deszcz i poswieci słonce bo ile deszczu tyle kasy a ile słonca tyle pogodnych dni :ico_oczko:
jakby Ci pogrzmiało tzn ze beda kłutnie (ale nie zaleznie od tego chyba sama dobrze wiesz ze małżenstwo bez kłutni to jak żołnież bez karabinu :-) )
jak sypna Ci grosikami po wyjsciu z koscioła to kto wiecej uzbiera ten bedzie trzymac kase albo raczej karte z bankomatu :ico_oczko:
jak bedziesz wychodzic z kościoła nie powinnas sie ogladac za siebie bo to wróży rozwód
po za tym jak tam dziewczyny tez cos pisały o czyms niebieskim, starym i pożyczonym na szczęście
no i nie powinny wam spaśc obrączki jak bedziecie sobie na wzajem zakładac bo to tez podobno wrózy nieszczescie czy cos.. nam spadła obraczka i jakos żyjemy :ico_oczko:
ale wiesz... wszystko do żartów ja nic nie brałam na powaznie :-D
dziekuje za wszystkie miłe komentarze dotyczące pokoiku mojego Krystianka :-)
wkleje Wam jak obiecałam tez fotki z pokoju mojej Karoliny bo nie zmienił sie w zasadzie za bardzo po za naklejkami nad biutkiem z kubusiem puchatkiem prosiaczniem tygrysiem i kłapouchym itp których teraz na zdjęciu nie ma bo było robione kilka miesiecy temu, ale to tylko to sie zmieniło, jak zrobie nowe to wkleje poźniej