Isia a czego w domku nie możesz ogarnąć?
narzekaj ile wlezie, my wysłuchamy:)

:ico_brawa_01: Nareszcie!Koronki ok. Bardzo ładne.
:ico_brawa_01: dla Milci buziaczki. :)A stawiam kawkę za 9 miesiączków Milenki :ico_haha_01:
planujemy skoczyć na kilka dni do Karpacza, ale co z tego wyjdzie, to zobaczymy :-) Przy okazji chcemy zwiedzić miasteczko miniatur. Za tydzień przyjeżdżają do nas P dzieci z poprzedniego małżeństwa i będziemy coś myśleć, najpierw zobaczymy jak się zmieścimy do naszego małego (niestety) autka :ico_placzek: W sumie dzieciaki już są, ale spędzają teraz wakacje z dziadkami. Najlepsze jest to, że P była wymysliła, że jutro mamy zawieźć młodego do Gdyni, bo on na 4 dni jedzie na żagle z kuzynem, a później mamy sobie po niego przyjechać. :ico_puknij: Jakaś nienormalna. To jest w jej interesie i niech po młodego przyjeżdża, jak mu zorganizowała pobyt z kuzynem w trakcie wakacji u taty. Najgorsze jest to, że Pawcio nie chce jechać i płacze, ale ona się uparła. Wercia mówi, że tak jest codziennie, rządzi małym (12 lat) i nie przyjmuje do wiadomości sprzeciwu. Natomiast Werci chętnie by się pozbyła, przynajmniej takei są nasze odczucia. Ja tam chętnie bym wzięła małą do nas :-DGdzie na urlop jedziecie?
oj te teściowe, jak ja się cieszę, że w końcu dopięłam swego i ważniejsze jest to co ja powiem, a nie to co mamusia....tylko teraz teściowa do nas nie przychodzi :-D i dobrze. :ico_brawa_01:nic do niego nie dociera więc niech mieszka zmamuią

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość