Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2010, 15:38

a ja kiedyś czytałam na forum (nie pamiętam jakim) dziewczyna miała taki problem ale karmić normalnie mogła poradź się kogoś kto sie na tym zna

Awatar użytkownika
graz1974
Mistrz pióra
Mistrz pióra

23 sie 2010, 21:00

Cześć. Ja też miałam brodawki wklęsłe. Bardzo cierpiałam, bo dziecko nie mogło zaciągnąć, ale byłam we spaniałym szpitalu, gdzie położne i Pediatra przychodziły do mnie i razem walczyliśmy ;-) Bardzo pomógł masaż, nie wiem jak ci to wytłumaczyć. Kładziesz rękę na piersi przy brodawkach i palce rozciągasz do ciała, ćwiczyłam tak kilka razy dziennie i zanim wyszłam ze szpitala (po tygodniu) moje brodawki były wypukłe, a Szymuś ciągnął cyca jak nie wiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
agniecha772
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2010, 11:03

no witam.
Twż miałam problem z brodawkami ale nakładki silikonowe aventa i laktator mi bardzo pomogły. Tomka bardzo długo karmiłam z nakładkami, a Hanie tylko pare prób podjęłam ale nie chciała,poradziła sobie z piersią i teraz mam już bardziej wypukłe.
Myślę że dziecko musi się nauczyć piersi i Hania się nauczyła,nie zrażaj się tylko próbuj
pozdrawiam
Aga

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”