Kasia90, podawałam ale gorączka wtedy spada a za 3 -4 godziny jest od nowa
lepszy jest ibufen dla dzieci wtedy gorączka mija na 6-8 godzin

Czopek można podawać co 4 godziny. Ibufen co 5-6, więc nawet jak jeszcze nie ma gorączki to możesz jej kolejną dawkę podać.lepszy jest ibufen dla dzieci wtedy gorączka mija na 6-8 godzin
Ale ja już nie mogę. Ledwo ciągnę z karmieniem. Kinga mnie podgryza, przygryza, no po prostu gryzie. Lewą brodawkę mam do krwi ugryzioną. Nie daję już rady.a może karm ją do roczku piersią
:ico_sorki:za szybkie usypianie Kini.
Dumna mogę być, ale tylko ja wiem ile z tym problemu. Jeszcze miesiąc czy dwa temu jak chciała pić to musiałam jej strzykawką dawać. Straszliwie uciążliwe.W sumie to powinnaś być z tego dumna
wczoraj trochę sobie połakała za mamą, ale jechać do niej nie chce. Wydaje mi się, że zazdrosna była, że Zosia ze mną leży i smutno jej było, ale porozmawiałam z nią i dzis rano było ok. Wercia ma 8 lat, a ubrania jak dla starej za przeproszeniem lampucery np. czarna, przezroczysta bluzka ze złotą nitką :ico_olaboga:i jak z Wercią?? ile ona ma lat?
:ico_olaboga: a próbowałaś łyżeczką? Zocha np. tylko tak pije sok, inaczej nie ruszy.kubkiem się tylko bawi i wszystko wylewa
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość