12 sie 2010, 08:43
Witam z ranka :-)
Martalka, super że otulacz dotarł i ze tak fajnie pasuje :-) Mówiłam Ci ze nic nie chcę wzamian, bo ja dostałam ten otulacz, i u mnie poprostu by leżał niepotrzebnie, a cieszę się bardzo że Milence się przyda. A co Ty zrobisz to już Twój wybór ;-) No i :ico_brawa_01: dla Milenki za 2 pierwsze miesiące jej życia!!!!
NICOLA_1985, dla Ciebie mnóstwo zdrówka!!! Bo pomimo że dzieci grzeczniutkie jak aniołki to przeziębienie osłabia niestety... Wracaj do zdrówka!!! :ico_chory:
karo-22, dla Nikosia jak najwięcej bączków, żeby w brzuszku gazy nie zalegały!!! Ale jak żarłoczek to dobrze, ładnie przybiera na wadze to z drugiej strony to się cieszyc powinno prawda?? ;-)
mmarta81, trzymaj się dzielnie, napewno rozłąka z siostrą będzie ciężka ale już we wrześniu znowu będziecie razem, i jeszcze mamę będziesz miała do kompletu to dziewczyny samę będą rządzic ;-) zazdroszczę takiego babińca!!!
A u nas norma, Krzyś w.łąśnie leży z gołymi pytkami i "leci" do kwiatka na ścianie, a Karol specjalnie tak usiadł żeby Krzyś go kopał nóżkami, uwielbia to ;-) Ja wczoraj zrobiłam sobie wieczór dla swojego ciała, zrobiłam wszystko co możliwe, peelingi, maseczki, balsamy, depilacje itd... A pazurki u nóg i u rąk na czerwono sobie strzeliłam, do tego u rąk z lekkim brokacikiem ;-) Karol rano podziwiał jak się obudził, aż wszystko powiedział babci przez telefon jak to mama się "wystroiła" :-D
Lecę małe gołe pytki zakryć bo czkawka już meczy Krzysia mojego, idziemy się pokiziać troszkę bo jeszcze nie było dzisiaj okazji.
Miłego dzionka wam wszystkim życzymy!!! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: