dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: :ico_sorki: :ico_sorki:
Wiec kto wie ,co bedzie za jakis czas dluzszy badz krotszy,jedno wiem,nawet jak bedzie wpadka,to bedziemy sie cieszyc :)
zgadza się. ja też zawsze mówiłam że chcę dwójkę dzieci, ale przecież gdyby się trzecie pojawiło tak samo mocno bym je kochała :ico_sorki:
Shiva, sliczna foteczka, widze, ze u Was lato w pelni... u nas temperatury nie przekraczaja juz 20 st. i pochmurnie co dnia. A Ty jaka szczuplusia, wrocilas pewnie do figurki sprzed ciazy.... ja brzucha juz nie odslonie, ciagle naciagam koszulke w dol, zeby nie bylo widac mojego arcybrzydkiego pociazowego brzucha...
dziś na szczęście chłodniej, bo te upały powyżej 30 stopni już wykańczały wszystkich :ico_noniewiem: A co do figurki to nie jest tak do końca, bo nadal mam +6 kg od stanu sprzed ciąży, z tym że wtedy byłam za chuda... Ale brzuszek mam nadal, z tym że się nim nie przejmuję :ico_oczko:
Kiara nadal wszystko gryzie, a szczegolnie upodobala sobie mnie...
he he he u nas to samo :-D
ja tez nie mowie nie co do 3 dziecka, i ciuszki trzymam, ja mowie ze przed 20-stka 1 dziecko bylo, przed 30-stka 2 a przed 40-stka chyba bedzie 3 :-D
bardzo mądrze wykombinowane :ico_brawa_01:
:ico_tort: synek konczy 8 lat, impreze mamy w piatek
:ico_brawa_01: dużo zdrowia i radości :-D
msciwa babeczka rosnie, taka mala a rozumie
he he he :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja kluska juz sie podciaga w lozeczku,a jak ja postawie to potrafi juz sie na nozkach troche utrzymac :ico_szoking: przy oparciu oczywiscie..ale jescze na paluchach staje.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, wielkie gratulacje
Ja dziewczyny fioła dostanę...chodzę i rozmyślam o domu dla nas...niby jesteśmy umówieni z architektem ale kasy na dom nie mamy. Mąż twierdzi że coś trzeba robić...ale ja się napaliłam przez oglądanie tych projektów :ico_placzek:
doskonale Cię rozumiem, chciałabyś mieć swój wymarzony domek. Trzymam kciuki by się Twoje marzenie ziściło :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-08-18, 16:44 ]
A tu fotka dosłownie sprzed godziny :-) Justynka robiąca "porządki" na półce :ico_oczko: