gratulacje :-)Adaś dzisiaj kończy 8 miesięcy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejnego ząbka i miesiąc! :-D :-DDziewczyny stawiam :ico_tort: za 8 miesiac Zuzki i wyklucie drugiego zabka :-D
i wam za kolejny miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Adaś dzisiaj kończy 8 miesięcy :-D
my w calym mieszkaniu zadnego dywanu nie mamy, jakos latwiej mi tak utrzymac czystosc, szczegolnie przy Amalii (naszej psiurze), ale moze sie kiedys cos kupi ze wzgledu na Kiare :ico_noniewiem:zaraz jedziemy do sklepu kupić nowy dywan dla dzieci
moze akurat przypadnie jej do gustu zabawa z innymi dziecmi...oby jej się spodobało
- hehe,no 74 to male juz,jak ja mierzylam to miala 78 cm :ico_oczko:jaka Zuzia dluga :ico_szoking:
- Zuzia udoskonala codziennie :ico_oczko:Adaś udoskonalił samodzielne siadanie:)
- no moj mezus mial miec we wrzesniu urlop i doopa,bo nie oplaca nam sie,ja jutro jade z Zuzka na turnus,wiec znowu 2,5 tygodnia mnie nie bedzie,a potem jeszcze na 3 dni na kontrole po operacji do Katowic i zdecydowalismy,ze weznie urlop na swieta i sylwester :ico_olaboga:pieniądze trzeba skądś mieć ;-)
- i juz wiadomo od czego ta glowa :ico_chory:alez mam katar :ico_sorki: lato dobiega konca, za oknem 14 stopni, nadchodzi czas przeziebien...
- dzieki :-DFotka w podpisie super :-D
albo się przytulić.
- no wlasnie to jest chyba teraz ten okres,kiedy dzieco rozumie,ze jest osobna istota,wczesniej maluchy mysla,ze mama i one to jedno i jak zrozumieja,ze to dwa osobne organizmy,to boja sie separacji i wlasnie tak reaguja,moja jak znikam z oczu tez placze :ico_szoking: Andrzejek taki przylepny nie byl :ico_wstydzioch:i rączki w moim kierunku wyciągała
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość