:ico_szoking: chyba tylko moja taki kurdupel...jak ja mierzylam to miala 78 cm
oj, to owocnej rehabilitacji!jutro jade z Zuzka na turnus,wiec znowu 2,5 tygodnia mnie nie bedzie
duzo zdrowka dla calej rodzinki :ico_sorki: :ico_sorki:u nas Epidemia

he he he to wszystko jasne ;-)Zuzka ma po kim byc wysoka - ja 172,maz 182 :ico_oczko:
moja nóżek też zbyt długich nie ma, za to tułów jakiś taki długaśny :ico_szoking:moja taka dluga nie jest,nozki ma raczej krotkie :ico_oczko:
no to rzeczywiście duży chłopiec :ico_brawa_01: No pięknie Ci rośnie :-DAdaś nosi ciuchy na 86cm:) najgorzej jest ze spodenkami bo większość na niego za ciasna w pasie a dobra na długość, a pampersy używamy piątki :-D ale na długość go nie mierzyłam.

u nas wieksza rozbieznosc-ja 164 maz 188 :ico_oczko:ja 172,maz 182
faktycznie duzy :ico_szoking: ale powiem wam ze z MAtim tez tak mialam. byl malym grubaskiem do roku. a potem tak stracil na wadze ze teraz to szkieletorek :ico_noniewiem: teraz moze nosic prawie te same ciuchy co 2 lata temu :ico_noniewiem: na szerokosc bo na dlugosc juz nie bo sie wyciagnal ale np krotkie spodenki ma te same :ico_oczko:Pruedence napisał/a:
Adaś nosi ciuchy na 86cm:) najgorzej jest ze spodenkami bo większość na niego za ciasna w pasie a dobra na długość, a pampersy używamy piątki ale na długość go nie mierzyłam.
no to rzeczywiście duży chłopiec No pięknie Ci rośnie
no to faktycznie musi byc fajny widok :-DDzielnie trzyma w rączce nawet podczas raczkowania czy wstawania. Bardzo fajny widok
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość