jak to on :ico_sorki:a nie ,nie on.
niedorzeczne to co piszesz :-D
no i po co chcesz mu koło nosa zrobić skoro nie chcesz go znać,nie lepiej dać sobie spokój i wychować synka na wartościowego człowieka i żyć z ojcem drugiego dziecka ,no właśnie co na to ojciec drugiego dziecka mówi,w ogóle co masz zamiar zrobić ze swoim życiem,skoro nosisz maleństwo pod sercem.ja bylam jego 2 po dziecku swoim.chce z nią mu koło "nosa zrobić"(mówie tak żeby brzydko nie brzmialo)

gdzie to jest napisane że jeżeli ma się trudną ciąże nie można zajść w druga poza tym mało jest na świecie ludzi którzy planują bo jeżeli się planuje zazwyczaj nie wychodzi ile jest kobiet które zostawiły dziecko na pózniej i co i nici starają się długi czas a ona ma w ogóle szczęście że zaszła tak szybko po takich komplikacjach z ciążą tylko pogratulować najważniejsze że jestDziecko twoje ma 2 miesiące a ty już jesteś w drugiej ciąży????? Hmmm... Nie jest to niemożliwe z punktu widzenia fizjonomii ale na przykład rozsądku już tak - biorąc pod uwagę jak bardzo miałaś trudną ponoć ciążę......

4 tydzień.były do mnie przyhodził i tak jakos wyszlo a on tylko przychodził odiwedzac małego.a jak lezał w szpitalu to z moja mama bo ja nie mogłam tgam być powiewaz panował rotawirus a ja nawet nie miałam sciagnietyh jeszcze szwow bo sciagali mi po 2 tygodniach.Mój już dawno ma kogoś tak stweirdzam bo jak byłam w ciazy w szpitalu to musiałam czekać pare godzin na telefon a jak dzownil to skads wracał,jak dzzwonil ze idzie na zakupy to po 6 h dzownił ze wraca bo się zbu\\gubił albo sklep zgubił a jak mały lezał w szpitalu w 8 dobie to jego siostra dzowniła ze wparowała do pokoju a on byl z panna ze ona u niego sypiapysia wybacz ale czegos nie rozumiem..
mialas ciezka ciaze,lezalas prawie caly czas w szpitalachynek urodzil sie z tymi plamami,tez w szpitalu lezal.teraz on ma 2 mce a ty w ciazy jestes? w ktorym tyg? nie obraz sie ale tak kochalas faceta,czekalas az wroci i nagle z innym masz dziecko?
przepraszam ale dla mnie to kompletnie bez sensu :ico_noniewiem: :ico_puknij:

czyli zaszlas w ciaze 4 tyg po porodzie??4 tydzień
2 tyg po zdjeciu szwow??nie miałam sciagnietyh jeszcze szwow bo sciagali mi po 2 tygodniach.
twoj byly facet(nie ojciec dziecka) przychodzil je odwiedzac do szpitala?a on tylko przychodził odiwedzac małego
twoj byly chodzil do dziecka z twoja matka do szpitala? ty nie moglas a oni tak? czemu ty nie bylas na stale z dzieckiem?a jak lezał w szpitalu to z moja mama bo ja nie mogłam tgam być powiewaz panował rotawirus
nie no faktycznie sklepy czesto sie gubia :ico_noniewiem:wraca bo się zbu\\gubił albo sklep zgubił
ponoc on jest za granica..to co jego siostra tez??jego siostra dzowniła ze wparowała do pokoju
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość