mika85 witaj :-) ja niestety też Ci nie pomogę, nie znam się na tych wszystkich urlopach...
od kilku dni mi sie banki rozbijaja w brzuchu... niektore mamy slyszalam, ze mowia, ze to pierwsze rucha, nawet w 10 tyg... :ico_szoking: a ja sobie mysle, ze to chyba predzej gazy nie?
Ja nic nie czuje, ani baniek, ani nic :ico_oczko: a bym juch chciał coś poczuć... Trzeba być cierpliwym...
to nie brzmi głupio. Mnie tez niemalże od razu zaczęły bolec piersi i wiedziałam, że jestem w ciąży. A mnie piersi przed @ bardzo rzadko bolały. :-)
A mnie bolały jajniki, myślałam na początku, że to w końcu mój spóźniający się okres daje mi znać, ale nigdy takich bóli nie miałam, bo mnie w nocy brały i przez około 5 min trzymały... Ciąża co prawda przeszła mi przez myśl, ale bardziej bałam się, że coś jest nie tak. U gina się rozpłakałam jak mi powiedziała, że wczesna ciąża, szok! :-)
A z tym tłumaczeniem starszym dzieciom o maluszku to według mnie bardzo dobry pomysł. Trochę to dziwne jak dzieciaki myślą, że dziecko z kapusty wychodzi :ico_haha_01:
Gwona ojej, mam nadzieje, że szybko się jej pozbędziesz :-)