Co do spania dzieciaczków - tez sie bałam że skoro Madzia spała ładnie całe noce od urodzenia to Maja nie będzie chciała (zwłaszcza że ja od 3 w nocy w ciąży z nią spac nie mogłam) ale Maja też przesypiała całe noce od zawsze (jadła przez sen) :ico_brawa_01: wiec licze na to że i Mati będzie tak ładnie spał :ico_sorki:
co tam ciekawego upolowałyście....?
no ja troche nakupowałam :ico_brawa_01: Kupiłam Madzi sporo (8) ciekawych książeczek, takie małe laleczki z samochodzikiem, 2 gry, kanape dla Barbie (miękką!), dla siebie 2 tiuniki i sukienke, dla Mateuszka 4 ciuszki z Naxta, 5 par nowych rajstopek dla Maji i śpiochy takie ciepłe na zime do spania, Madzi dywanik (z narysowaną grą w klasy), nowy duży album na zdjęcia, no i 2 samochodziki typu pchacz :ico_brawa_01: jeden taki różowo-fioletowy typowo dla Maji że można ją pchac i jak sie nauczy to sama może nóżkami sie odpychac i jechać i drugi taki dla Maji dobry i dla Mata bo w neutralnych kolorach też z barierką, podnóżkami, do pchania, gra i potem sam może tez na nim jeździć :ico_brawa_01: Więc zadowolona z zakupów jestem :ico_brawa_01: Choć K mi musi naprawić jedno kółko w tym pojeździe dla Matiego... :ico_noniewiem: Za wszystko dałam przeliczając około 140zł :ico_brawa_01: