Dzięki dziewczyny za miłe powitanie, my mieszkamy we Wrocku, mam córcię Ulę ze stycznia 2008 roku, straszna z niej gaduła i wspaniała córa. Chcieliśmy z moim mężem Jarkiem drugie dziecię tak właśnie w odstępie ok. 3 lat po Uli i tak nam się udało.
Cieszę się bardzo, ale jakoś inaczej tą ciążę przeżywam, mniej uwagi jej poświęcam niż przy Ulesi :-) może to dlatego, że mało czasu.
Chcielibyśmy chłopca... tzn teść sobie zażyczył :ico_haha_01: nam to tak naprawdę wszystko jedno, byle było zdrowe. Ula mówi, że będzie siostrzyczka, bo ona już jednego chłopca małego do zabawy ma i jest nim Michał, synek mojej przyjaciółki i zarazem kuzynki Jarka.
Ja pracuję ciągle, na początku ciąży miałam problemy, bo plamiłam, dostałam od lekarki luteinę i zwolnienie na 3 tygodnie. Mojej rodzinie się to tak bardzo spodobało, że namawiali mnie abym została w domu już do porodu, ale ja bym się zanudziła :-)
podaj datę porodu to wpisze cię na pierwszą stronkę :-)
17.02.2011 :-D
Witaj śliczną masz córeczkę.
dziękujemy z Ulą :ico_wstydzioch:
pewnie, że mogę, ale ja już się na te testy zbieram tak ok rok
a Ty jesteś uczulona, czy Twoja córcia? Moja Ula miała wysypkę długi czas i nawet testy na skórze miała robione, ale nic nie wyszło i sama doszłam w końcu co ją uczula, był to zyrtec. Jak tylko odstawiłam te krople uczulenie zniknęło.
Zbieram się do domku, bo póki co do końca września jeszcze pracuję na zmniejszonym etacie :-)