Dziękujemy bardzo z Justynką za miłe słowa i komplementy :ico_wstydzioch: A jak jest moja córcia duża dowiem się jutro, bo czeka mnie maraton lekarski ;-) Na jutro mam zaplanowane 3 wizyty u lekarzy: poradnia ryzyka okołoporodowego, poradnia rehabilitacyjna i spotkanie z rehabilitantem. Wszystko to kontrole, więc idziemy totalnie na luzie :-D
Ehh dziś znowu gorszy wieczór, Justynka nie chciała zasnąć, ryczała prawie pół godziny :ico_placzek: a było już tak fajnie :ico_noniewiem:
ale fajnie :-) Ja włączam Niuni Teletubisie :-) Strasznie je lubi ma oczy wielkie jak spodki :ico_brawa_01:kupilam sobie filmy bollywood i dzis wlaczylam na dvd to jak tam spiewali i tanczyli to mala tak sie patrzyla az sie zasmiewala :-D
oh aż złość bierze przy takim zaniedbaniu. Oby Piotruś lekko zniósł kolejne kłucie :ico_sorki:Przy ostatnim pobraniu zapomnieli zbadać poziomu wit D3. :ico_zly: zrobili tylko morfologię no i muszę małego znowu kłóć - dziady! brak mi słów.
,
gratulacje dla szwagra. A co do planów, to my też tak myślimy za dwa lata, gdy mąż skończy swoje studia :ico_sorki:szwagier i maz zadowoleni, ze nazwisko przetrwa :ico_haha_01: a moj maz zaczal wczoraj wspominac, ze jak Kiara bedzie miala jakies 3 latka... ale ja na razie zadnych planow nie snuje, zobaczymy, jak zycie bedzie nam sie ukladac...
super :ico_brawa_01:A dzisiaj jak Tosia wychodziła do przedszkola to Adaś się autentycznie za nią popłakał:) On ją tak uwielbia że szok.