Witajcie.
Weekend bardzo udany, co prawda Justynka miewała chwile gorsze, gdy marudziła i płakała, ale dopiero dziś okazało się, że to 6 ząbek się przebijał. Spacer z koleżanką zaliczony, pogoda dopisała. Po południu odwiedziliśmy moją babcię, niestety byliśmy krótko, bo tylko 20 minut. Justynka strasznej histerii dostała :ico_szoking: Tylko u mnie na rękach się uspokajała i to też gdy wyszłam z nią do innego pokoju. Ona po prostu się boi babci, drażni ją jej głos. Widziałam że babci jest trochę przykro, zwaliłam winę na ząbkowanie i niewyspanie :ico_wstydzioch:
Potem byliśmy u znajomych i ich 11 miesięcznego synka. Tym razem Justynka z Kubusiem dobrze się bawili. On śmigał po pokoju pchając przed sobą stolik na kółkach (nie uznaje chodzików ;-)) a Justynka za nim na czworakach. Do domu wróciliśmy o 21, gdzie okazało się że kolejni goście na nas czekają.Przyjechał kuzyn z żoną i dzieciakami. Przywieźli nam 4 reklamówki ciuszków dla Justynki. Dziś cały dzień przebieram i piorę :ico_brawa_01:
Niestety muszę kończyć, bo moja marudka zaczyna jęczeć. Mąż mi się rozchorował i kazałam mu do łóżka się położyć
Fotki świetne, a minki dzieciaków bezbłędne :-)
Życzę zdrówka dla Asi :ico_sorki:
Resztę postaram sie napisać później :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-09-13, 16:07 ]
mikusia , super, ze wypad do ZOO taki udany. A zdjęcia bomba :ico_brawa_01:
inia1985 , gratuluję ząbka :ico_brawa_01: A co do teściów, to rzeczywiście jacyś tacy dziwni. Na ich miejscu zamknęłabym tego psa w innym pomieszczeniu, bo o tragedię nie trudno :ico_puknij: Wcale Ci sie nie dziwie, że nie lubisz tam jeździć :ico_olaboga:
Udanego spotkania z koleżanką :ico_sorki:
anetka607 , Gratuluję ząbka :ico_brawa_01: No Klara robi niesamowite minki. A jak ładnie stoi przy tej zabawce :ico_brawa_01:
Co do basenu to u nas jest o 3 miesięcy, ale to jest zorganizowana grupa, z instruktorami itd. ale nie wiem czy sam rodzic tak po prostu może korzystać z basenu z takim dzieckiem :ico_noniewiem:
graz1974, koniecznie daj znać co Ci powiedział lekarz, może to trzydniówka, choć raczej za długo ta gorączka trzymała :ico_noniewiem:
anusiek, fajnie, że się synek sam tak ładnie bawi. U nas to rożnie, zależy od dnia, czasem Justynka pięknie się sama bawi a czasem nie można jej zostawić nawet na chwilę.
Trochę długo ten @ Ci się spóźnia, koniecznie daj znać jak zrobisz test :ico_sorki:
Juz szosty dzien meczy mnie bol glowy, z tym, ze od 3 dni nie jest to bol ciagly,
strasznie Ci współczuję :ico_olaboga: Taki ból głowy jest wykańczający, a co dopiero trwający tyle czasu :ico_szoking:
ja tez musze sie niedlugo wybrac, tak juz to sobie od jakiegos czasu obiecuje...
no to czas się wybrać, u nas niestety najbliższe ZOO jest ponad 200 km od nas :ico_noniewiem:
Niestety samopoczucie nie jest lepsze. Nie wiem, to chyba jakoś ciśnienie tak na mnie działa dzisiaj. Oby jutro było lepiej.
to trzymam kciuki by samopoczucie się poprawiło :ico_sorki:
Justynka zasnęła, więc teraz dotrzymuje tatusiowi towarzystwa w sypialni ;-) Justynka potrafi już do 10 sekund sama ustać, bez trzymania :ico_szoking: Ale raczej nie lubi, gdy ją puszczam, zaraz szuka moich rąk by się podeprzeć :ico_oczko: