z innego forum :-Da jak Ty sie o tym dowiedzialas?
u nas tez zimno, wieje i pada :ico_zly:A pogoda byle jaka, znow cala noc padalo, a teraz strasznie wieje...
Shiva, dziwczyny kurujcie sie :ico_sorki:
tak :-) obrazu pt. "Macierzynstwo"to chyba przeróbka Wyspiańskiego?
aha :ico_haha_01: widocznie lekarka forum nie czytuje :ico_oczko: Nie mam pojecia w jaki sposob dochadza takie informacje do lekarzy, ale widocznie system ten wymaga ulepszen :ico_noniewiem:Cytat:
a jak Ty sie o tym dowiedzialas?
z innego forum :-D
u nas identycznie...u nas tez zimno, wieje i pada :ico_zly:
tak mi się też zdawało :-)obrazu pt. "Macierzynstwo"
nie wiem czy i nas to nie czeka przy budowie domu że mąż wyląduje u rodziców a ja u swoich :ico_noniewiem: a mieszkanie wynajmiemy...Coraz częściej tęsknię za mężem Ale muszę zacisnąć zęby, bo budżet trzeba trochę podreperować.
tez bym sie do mamy na obiad wybrala :ico_oczko: ale pozostaje mi telefon i skype do komunikacji z rodzina :ico_placzek:dziś mam wolne, bo mama obiad robiła :-D
trzymam kciuki :ico_sorki:Myślimy żeby zacząć od kwietnia...będzie ciężko ale może się uda.
to znow bedziecie sie na randki spotykac :ico_oczko:mąż wyląduje u rodziców a ja u swoich
:ico_szoking: pozazdroscic, ja o czyms takim nawet nie marze :ico_haha_01: Dzisiaj Kiara jeszcze wcale nie spala, a zasypia znow gorzej - przez jakis czas lepiej zasypiala i mozna ja bylo odlozyc do spania, a teraz cyrk, zaraz sie wybudza, szkoda gadacBawi się sam ze2 godz na podłodze a jak się robi senny to się zwija w kłębek i zasypia...sam! zero jęczenia.
dobrze, że są już takie udogodnienia, bo bez tego to dopiero byłoby ciężko.ale pozostaje mi telefon i skype do komunikacji z rodzina :ico_placzek:
wow :ico_szoking: czyli nie tylko my mieszkaniowo nie jesteśmy ustabilizowani, ale mamy mnóstwo pomysłów i szczere chęci, więc może w najbliższych 2-3 latach się to zmieni i będziemy mieli własny kąt.nie pisałam Wam, ale my tak mieszkamy od roku
hehehe :-Di moze dzieki temu jestesmy juz 7 lat razem :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość