a waga pokazuje już + 10 kg
ja przytylam 8 ale nie martw sie w pierwszej ciąży przytylam ponad 30 i wszystko zrzucilam w 2 miesiace wiec jestem zywym dowodem, ze da rade - a 10 to myśle normalny przyrost :)
W. usypia Krzysia
a mi sie przypomnialo ze zapomnialam sie Wam pochwalić - teraz już Wiko nie tylko śpi sam w swoim lóżeczku ale tez wieczorem wsadzam go do niego daje kubek mleka i wychodze i on usypia samiutki i nic nie wola nawet :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie strasznie bo on taki lobuz ze jak wieczorem mam dodatkowe 30 min ( tyle przy nim siedzialam zanim usnal) to az nie wiem co z nimi zrobic taka jestem szczesliwa :)
justysia z kim nie rozmaiwasz to co innego mowi ja uwazam ze pieczarka to nie grzyb
pieczarka rośnie z grzybni w szczególności na polanach w srodowisku naturalnym a tu masz tak dla jasności
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pieczarka
grzybnie do pieczarek mozna nawet na allegro zamówić - jest to w 100 % grzyb, nie tylko wedle mnie ale i encyklopedii jak widac
baaardzo lubie i mam nadzieje ze nie zaszkodzilam Majce
co do tego to mysle ze nie ma powodu sie martwic ja jem jadlam i jem caly czas z wikiem tez i nie bylo problemu
co do fotki to z dzisiaj :)
( nie przestraszyc sie bo bez makijazu po przebudzeniu :)