Marzenko rozwarcia chyba nie ma, bo jak probowalam sprawdzic jak nam polozna pokazywala to dla mnie wszystko takie same, ale od wczoraj mam klucia w podbrzuszu, moze maly w kanal rodny sie wbija? :-D oby
no i stawiam :ico_tort: i :ico_kawa: za nasza 4 rocznice slubu
A co do kłócia w podbrzuszu to ja już miewam od dwu....moze trzech dni, ale pokłóje i przestaje.
Brzuch mam juz tak nisko że niemalże obija mi się o nogi :ico_haha_01:
...ale ja zaciskam nogi heheh musze wytrzymac conajmniej do niedzieli :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Powiem Wam jeszcze że jestem mega dumna z mojego syncia, jak szybko klimatyzuje się w szkole wśród angielskich dzieci, zaczyna mówić po angielsku, zaczyna budować zdania...
aj dumna jestem!
Magda dzieci tak maja dzieki bogu ,ze szybciej niz my sie klimatyzuja, wiem to po moich chrzesniakach w UK, Weronika tak slicznie mowi i tak fajnie przechodzi z angielskiego w polski i odwrotnie, ja jeszcze rozumiem ale jak dzwoni kuzynka z francji i jej Wiktor przeskakuje z polskiego na francuski i angielki to juz sie gubie :ico_haha_01:
sylwia78, racja, dzieciaki tak szybko język łapią że tylko pozazdrościć...
niedługo antoll bedzie gadał lepiej ode mnie i mnie będzie poprawiał, a akcent to ma genialny :ico_brawa_01:
dzień dobry
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków któe obchodzą dzisiaj rocznice miesięcznice i tygodnice :ico_oczko: :ico_oczko:
mój Maluszek też w miarę grzeczny, w nocy śpi ale wczoraj nie mogłam go wykarmić, coś mało pokarmu miałam, kupiłam w razie czego sztuczne mleczko ale nie musiałam na szczeście dokarmiać bo zasnąął i dzisiaj już mi pokarm wrócił - jak nigdy rano odciągnęłam 110 ml :ico_szoking:
wczoraj odwiedziłą nas położna i stwierdziła że wszystko w porządku
muszę w końcu zarejestrować Artura do ortopedy bo mamy skierowanie tylko czasu brak, nie wiem jak mi tygodnie znikają :ico_olaboga: