nooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkach :-D bo z tego co pamiętam jak narazie są chyba 3 dziewczynki :-DBędzie synek
eheh to byłoby dobre :-D"Niem nie kotku mój syn nie będzie w wózku jeżdził, tylko od razu na motorze" .
dzięki bardzo, fajnie mieś kogoś kto to przeżywa razem :ico_brawa_01:nooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkach bo z tego co pamiętam jak narazie są chyba 3 dziewczynki
powiem ci ze bardzo sie ciesze ze jest teraz taka tendencja ze dziewczynek wiecej :ico_brawa_01:nooo gratulacje i w końcu chłopiec na lutówkach bo z tego co pamiętam jak narazie są chyba 3 dziewczynki
:ico_brawa_01:dzięki bardzo, fajnie mieś kogoś kto to przeżywa razem :ico_brawa_01:
ojejuś słodziutka ta Twoja córa:-D było powiedzieć że może jej braciszek by ją bronił przed tymi co straszą :Pbo braciszki straszą
a chciałabyś drugą córę tak ?:-DPani Marto, bedzie dziewczynka :-D :-D :-D
Ula moja to ciągle powtarza :-)mama ma w brzuszku siostrzyczkę i że nie chce braciszka
to tego Ci życzę, abyś to usłyszała. Mi to jest obojętne, a idę na wizytę w poniedziałek i mam nadzieję, że będzie wiadomo już jaka płeć.Pani Marto, bedzie dziewczynka :-D :-D :-D
no i super, dziecko musi mieć rodzeństwo, kiedyś nas zabraknie, ale będzie miało jeszcze bata lub siostrę. My chcieliśmy różnicę wieku tak 2-3 lata i się udało.my to z M przed tem tylko mówiliśmy jedno dziecko i koniec.. ale ostatnio coś M napomknął "a może drugiego byśmy mieli synka?'' czyli drugie mu w głowie.
fajnie, że macie taką możliwość, sama bym się chętnie przeniosła z bloku na wieś do małego własnego domku.wybudować wymarziny nie duży domek :-D
u nas jak będzie dziewczynka to będzie właśnie Zosia lub Basia :-) W przypadku chłopca padło na Staś :-)Lenke badź Zosie :-D
oj tak!!że to nie ta mucoplazma
u nas też miała być Basia, ale mamy w grudniu prawie wszyscy imieniny i urodziny, więc dodatkowe święto Barburkowe możemy sobie odpuścić. Zaczyna moja teściowa 7 ma imieniny potem 9 mój mąż ma imieniny potem 16 ja mam urodziny, potem 20 mój tata ma urodziny, potem 24 mój tata Adam i siotra Ewa mają imieniny + wigilia. Dodatkowo jest mikołaj, święta i sylwester więc grudzień to u nas miesiąc imprez rodzinnych i co tydzień spotykamy się w innym domu. Dwa lata temu to miałam już przesyt rodziny i jak sobie pomyślałam że znowu będę na nich wszystkich patrzeć to mi się beczeć chciało.. poważnie. Potem chyba miesiąc się nie widywaliśmy bo każdy miał każdego dość :ico_noniewiem: Wracając do imienia :-D stanęło na Kasia dla dziewczynki i Wojtuś dla chłopczyka.nas jak będzie dziewczynka to będzie właśnie Zosia lub Basia
dla nas to też największe marzenie.sama bym się chętnie przeniosła z bloku na wieś do małego własnego domku.
spełnienia marzeń :-Dja właśnie wymarzyłam sobie dziewczynke
mój W. też nie chciał drugiego dziecka na początku ale się przekonał - on jest jedynakiem i twierdził że samemu jest fajnie :ico_puknij: tylko jak przyszło do chrzcin Zuzi to nie było kogo na chrzestnego poprosićale ostatnio coś M napomknął "a może drugiego byśmy mieli synka?'' czyli drugie mu w głowie.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość