anusiek to super masz syna bo moja zanim zasnie to sie namarudzi a na dodatek nie umie sie sama bawic :ico_zly:
anusiek graz1974, ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji aby mieszkac bez męża, cokolwiek by sie dzialo co razem to razem, tym bardziej ze ja mojkego bym sie nie pozbyla :-D bo on pilnuje mnie jak pies, a jak nie mielismy gdzie mieszkac to razem szukalismy stancji nawet 1 pokoj z kims alby tylko razem, no ale tescie sie zlitowali i dali nam góre domku jednorodzinnego, straszna rudere bez okien i ogrzewania ale jakos powoli powoli i mamy super mieszkanko, cala kase zawsze pchalismy w mieszkanie niegdzie nie jezdzilismy nawet
ja jeszcze 26 i jak bylam w szpitalu to babka na mnie ze taka mloda i w ciazy :-D juz nie mowilam ze w domu mam 7 latka :ico_oczko: ale ogolnie wole wygladac mlodo i sie nie postazac fryzuramidlatego scielam wlosy i pofarbowalam zeby w koncu wygladac troche jak kobieta :ico_haha_01:
no ja tez musialam podawac bo te mleko butelkowe nie ma, a u nas sie podaje do roku chyba ze rok popada w zimie to do lata sie przedłużadorotaczekolada napisał/a:
no i teraz jak mala jest na butli to juz nie daje sie dodatkowo wit d
o tym pierwsze slysze, dzieciom butelkowym tez sie podaje wit. D, tutaj zalecaja przez 2 lata.
a mi 1 kazała2krople wit.D
jejku to sporo :ico_szoking:mikusia napisał/a:
graz a jak daleko mieszkacie od siebie??
60 km