witam sie wieczorowo :-D :-D mam chwile dla siebie bo maz jeszcze na wykladach do 21, a synu juz spi.
My sie dzis wystalismy do teo lekarza, ze hohoho :ico_olaboga:
Nie mialam numerka bo jak o 8 sie dodzwonilam wreszcie do przychodni(przez godzine tel. byl zajety non stop) to juz numerkow nie bylo, ale poszlam bez zapisu. Weszlam i zapytałam czy mnie nasz lekarz przyjmie powiedzial, ze przyjmie, tylko musialam czekac bo oczywiscie pierwszenstwo maja ci z numerkami. I tak ciagle ktos przychodzil z nowym to chorobskiem a stalismy tam 2 godziny :ico_zly: i tak sie zastanawiam czy czego gorszego nie zlapalismy :ico_noniewiem:
Z Matim w sumie nic powaznego sie nie dzieje, oskrzela i plucka czyste. To jakis wirus ukladu oddechowego.
Mati dostal pulneo, ktore zawsze mu pomaga na takie dolegliwosci no i co i leczymy sie dalej. Ciekawe czy do poniedzialku bedzie ok :ico_noniewiem:
Sylwia duzy juz Twoj synek :ico_brawa_01:
Ja tez dostałam magnez na to dretwienie, 3 razy dziennie jedna tabletke biore, ale szczerze mowiac gucio mi to pomaga.
Dzięki za zdrowko :ico_sorki: przyda sie temu mojemu przedszkolakowi :-)
Dziewczyny!!! Piękne brzuszki!!!
Ja ostatnio nie mam natchnienia do robienia fotek sobie :ico_noniewiem:
asiula_o, witaj ponownie i pisz jak najczesciej :-)
Monia życzę zdrówka dla Mateusza
dzieki kochana :ico_sorki:
no i stawiam za 28 tc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
niedlugo trzeba hcyba zaczac grzac
u mnie juz zaczeli, slabo bo slabo, ale grzeja :-D
[ Dodano: 2010-09-17, 20:25 ]
ejustysia,
wczesnie sie u Was bunt dwulatka zaczyna..... :ico_olaboga: wspolczuje....
jak czytam co piszesz to jakbym swojego przed oczami miala.... tyle, ze moj do dwoch lat to byl aniol. Potem mu cos odbilo.
A teraz jak poszedl do przedszkola i tam jest mega grzeczny to po powrocie do domu musi jakos odreagowac i robi mi takie jazdy, ze kurde czasem juz placze z bezsilnosci.