21 wrz 2010, 13:50
kruszynka05, brawo brawo brawo, Gratuluję z calego serca.
Właśnie wróciłam z USG i jestem zadowolona. Dziecko rośnie waży 1100, niestety nie widziałam twarzy dzidziusia ponieważ odwrócił się do nas pleckami. zreszta dzis nic nie za bardzo było widać. pani doktor nie mogła nawet dokładnie potwierdzić płci (pisałam Wam chyba ze w szpitalu powiedzieli że dziewczynka) i powiedziała ze może byc chłopiec jak równiez dziewczynka. Jest tylko niewielki problem z przepływami między lożyskiem a dzieckiem, ale to prawdopodobnie związane jest z wysokim ciśnieniem. Pani doktor (pani doktor ktora robiła mi dzis USG robiła mi równiez w szpitalu usg i zlecała leki, nie jest to moja Pani doktor prowadząca)powiedziała mi że zwiększamy magnez do 6 tabletek dziennie i dopegyt do 3), no i jeszcze sie nie odwróciło nasze maleństwo. byłam tez dzis na badaniach w ambulatorium. Jutro z tymi wszystkimi wynikami idę do moje Pani doktor prowadzącej.
Zaraz włączę sobie płytkę z nagranym USG i zobaczę jeszcze raz naszego bobaska.
Ok dziewczyny ide się położyc bo ten dzisiejszy maraton od rana bardzo mnie zmęczył (z domu wyjechałam przed 8 i dopiero co wrociłam tyle dziś miałam jeżdżenia po lekarzach szpitalach i badaniach)Wszysto w innym miejscu miasta.