mikusia, fajna stronka :ico_brawa_01:
w czopku szybciej zadziała
no i zoladka nie psuje :ico_sorki:
inne nie powinny wpływać na wynik testu.
dzieki :ico_sorki: ale jakos boje sie kupic i robic test :ico_placzek:
choć musieliby się podzielić jednym pokojem
to i tak dobrze. ja mieszkam u moich rodzicow. ja,maz i 2 dzieci w 1 pokoju wiec tu juz naprawde nie ma warunkow na kolejne dziecko :ico_placzek: moj maz pracuje na umowe zlecenie,praca nie jest stala,dochody tez... :ico_noniewiem:
no niby biore tabletki ale los potrafi byc przewrotny
wszystko zalezy od sumiennosci. jesli bierzesz regularnie,bez zapominania i przesuwania godzin to nie zajdziesz :ico_oczko:
Shiva biedna Justynka
Marcel wczoraj jak zostal z tatusiem, polecial do przodu i walnal o szafke pod tv, guz jeszcze dzisiaj byl
:ico_oczko: caly tylek ma obity bo zanim wyczaila ze poza lozeczkiem tak miekko nie jest to siadala z rozmachem :ico_oczko:
Helen, sliczna fotka w podpisie
tez mi sie podoba :ico_brawa_01: :-D
Wrocilysmy z Dziekanowa,raczka powoli wraca do siebie,Zuśka robi postepy,jest super.
:ico_brawa_01: dla Zuzi
Andrzejek poszedl do przedszkola i najpierw po 3 dniach mial rotawirusa,a potem zapalenie oskrzeli,ktore leczymy do dzis
:ico_olaboga: wspolczuje..no niestey przedszkole to wylegarnia chorob :ico_chory:
Ja jutro jade z do Katowic do szpitala na 3 dni z Zuza,mamy kontrole po operacji
trzymamy kciuki :ico_sorki:
ja dzis ide z mala do lekarza.niby mniej smarka ale slychac ze ma nos zatkany,wczoraj goraczkowala i dzis od rana kaszel ja meczy :ico_olaboga: mimo to i tak jest w miare pogodna,zbytnio nie marudzi :ico_sorki:
Matiego uodparniam tranem juz. w zeszlym roku bardzo nam pomoglo :ico_brawa_01: