ja też nie lubię rozstań, zresztą kto lubi, ale niedziela minie szybko i mąz przyjedzie. dobrze, że jeszcze jutro ma być ciepło, bo w poniedziałek już deszcz :(
złóż skargę na niąŻadnej babie nie pozwolę krzyczeć na moje dziecko, nigdy więcej, następnym razem będę bardziej wredna dla takiej.
mnie to bardzo wkurzał ten misiek koterski, który występował u wojewódzkiego, póxniej stworzył jakiś niewypał na polsacie coś na wzór programu wojewódzkiego, ale chyba nikt tego nie oglądał, bo znikł. A foremniakowa jak sie ograniczyła do na dobre i na złe to ja lubiłam, ale teraz to wielka dama się zrobiła.buzok14 napisał/a:
Co do foremniakowej to mnie strasznie wkurza tymi minami w tym programie, a wojewódzki jakiś taki fajny sie tu zrobił, bo też go nie lubiłam wcześniej, a chylińska ok.
Wojewódzki, to w ogóle mam wrażenie, że złagodniał, Foremniak za to zrobiła się wredna, też mnie te jej miny wpieniają. Chylińska jest w porządku, choć i mnie nie podobają się jej ostatnie piosenki, nie pasuje mi do niej ten klimat.
przeszło????A mnie dziś cały dzień łapały taki skurcze pośladków, że na nogę no mogłam stanąć