no podobnie chociaz moj juz bedzie 2 latka miał, ale fajnie ze duzo dziewczyn nie rodzi pierwszy raz :-)wiola85 widze ze my dzieciaczki w podobnym wieku mamy :ico_oczko:

ja bylam dokladnie w 6 tyg i 1 dniu. Ale tez widzialam tylko pecherzyk i taka niteczke ktora ponoc byla zarysem kregoslupa :ico_oczko: Za to poltora tyg pozniej widzielismy juz stukajace serduszko. Teraz w srode mam kolejna wizyte czyli jak od miesiaca w sumie chodze do gina to juz bedzie 3.dziewczyny w ktorym tygodniu byłyscie pierwszy raz u gina ????
ja rodze i jestem przerazona, a ostatnio w pracy jak mi sie nudzilo zaczelam czytac wrazenia z porodu, wcale nie podniosly mnie na duchu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:ale fajnie ze duzo dziewczyn nie rodzi pierwszy raz :-)

czyli wychodzi,że najpierw będziesz miała córkę a potem synka :-D bo to ile razy na płeć to tyle dzieci będzie :ico_oczko:Najpierw toczyla kolka na dziewczynke, potem dyndala na chlopca i az sie wystraszylam :ico_szoking: ale serducho na usg bylo jedno :ico_haha_01:
zawsze można to w żarcik obrócić,ale wiesz,ja nie będę go do niczego zmuszać :ico_sorki:aniawlkp86, wiesz, nawet to ze wpadka byla mozna przekazac w jakis fajny i zabawny sposob, ja uwazam ze nie ma sie czemu wstydzic w koncu bedzie z tego najwieksza wartosc na swiecie :-)
każdy poród jest inny,więc się nie martw na zapas :ico_oczko:a ostatnio w pracy jak mi sie nudzilo zaczelam czytac wrazenia z porodu, wcale nie podniosly mnie na duchu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

no jasne ze nie jakby to mialo jeszcze wplynac na relacje miedzy wami to bezsensu. Miedzy soba musicie sie dogadac w jaki sposob chcecie to przekazaczawsze można to w żarcik obrócić,ale wiesz,ja nie będę go do niczego zmuszać :ico_sorki:

tez jestem jeszcze na wychowawczym :ico_oczko: ale zamierzam wrocic do pracy, zobaczymy jak wyjdziedziewczyny tak sie teraz zastanawiam nad moja sytuacja ??? jestem na urlopie wychowawczym kiedy musze powiadomic szefowa o kolejnej ciązy ??
do grudnia 2012 a do grudnia 2011 płatny teraz nie wiem jak to wszystko rozegrac....do swojej firmy raczej wracac nie bede :ico_noniewiem: czytałam w necie ze moge zrezygnowac z wychowawczego i isc na zwolnienie lekarskie moj gin na pewno jak bedzie trzeba to wystawi. w sumie tak byłoby najkorzystniej.......tylko nie wiem czy od razu płaci zus czy pierwszy miesiac pracodawca ??? w ciazy z Tuska tez byłam na zwolnieniu :ico_noniewiem:tez jestem jeszcze na wychowawczym :ico_oczko: ale zamierzam wrocic do pracy, zobaczymy jak wyjdzie
a do kiedy masz ten urlop?

mój miał być,ale tego dnia miał egzamin na koparko-ładowarki i nie mógł na nim nie być :ico_sorki: mam nadzieję,że teraz nic nie wypadnie :ico_sorki:a tatusiowie byli z wami przy wczesniejszych porodach?
my też jeszcze chcieliśmy dziecko,ale za jakieś 2-3 lata,chcieliśmy się odbić trochę,wybudować swój dom i wtedy zacząć się starać o drugie dziecko,dlatego teraz w lipcu zdążyłam wszystko sprzedać lub oddać bo nie było tak kasy a młodej trzeba było też ciuchy kupować,a teraz jak wiadomo maluch nie był planowany więc nie wiem jak to będzie :ico_noniewiem:aniawlkp86, Dlaczego masz tylko łozeczko po corci?? Ja to odrazu wiedziałam ze chce jeszcze jedno dziecko i wszystko zostawiałam :-)
ja też nie wiem :ico_noniewiem:.tylko nie wiem czy od razu płaci zus czy pierwszy miesiac pracodawca ???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość