hej :-)
Czytam was na bieżąco ale czasami brak czasu cos napisać :ico_noniewiem:
Mój P wyjechał dzisiaj na tydzień do Rosji i zostałam z małym sama :ico_placzek: najgorsze że w środe mały ma szczepienie a ja ide do pracy na 9 więc niewim czy dam rade sama isc z nim i jeszcze potem odwieźdz go do mamy i się nie spóźnić :ico_olaboga: zobaczymy może jakoś to będzie :ico_noniewiem:
ja jeszcze Jaśkowi nic nie dawałam innego do jedzenia poza mleczkiem i powiem wam że mi nie spieszno :ico_noniewiem: bo tak mi sie nie chce tych słoiczków szykować :ico_sorki:
gozdzik, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Bartoszka za 5 miesiąc i wygraną sesje SUPER mały model nam rośnie :ico_brawa_01: , co do nocek to powiem ci że Jaśko ostatnio tez czesto sie budzi i mam wrazenie że na cycu wisi :ico_placzek: , ostatnio robiłam wywiad z mamami i dzieci karmione piersią budza sie na jedzenie a te które karmione są sztuczny potrafią przespać cała noc :ico_zly: dlaczego tak jest nie wiem. Myśle że kaszka na swoim mleczku to super sprawa :-)
wisnia,super zdjęcia :ico_brawa_01:
tibbi, super Tobiaszek się bawi :ico_brawa_01: , ja mam mate ale pożyczona i Jaśko bardzo lubi sie pod nia bawić :-)
[ Dodano: 2010-09-27, 00:49 ]
potem lumbago
co to takiego :ico_haha_01: nazwa prześmieszna :ico_haha_01:
mi też ostatnio robił sie jęczmień na oku ale poszłam do okulisty przepisał mi maśc i kropelki za 70 zł( myślałm że szlak mnie trafi bo to takie małe tubeczki ) przeszło :-)