A my kredyt hipoteczny na dom na remont,w Banku Millennium ale szczerze nie polecam ze swojego doswiadczenia,co chwilkę jakis problem był i teraz czekamy na tych analityków z Warszawy az wysla umowe do podpisania :ico_zly: masakra mowe ci.
Oby obyło się bez problemów po podpisaniu umowy :ico_sorki: Koniecznie przeczytajcie całą umowę toczka w toczkę, nie spieszcie się z jej podpisaniem, nie krępujcie się zadawać pytania pracownikowi jeśli będzie coś dla Was niejasne, jego obowiązkiem jest rozwiać wszelkie wątpliwości :ico_sorki: Ale pewnie o tym doskonale wiecie. Tak piszę z przyzwyczajenia już chyba, 13 lat pracowałam w banku i różne sytuacje widziałam w tym m.in. zaskoczonych często niemile- bo nie takich warunków oczekiwali -klientów z warunków umowy którą wcześniej podpisali :ico_noniewiem: Bardzo często pomimo tego, że prosiłam klientów o zapoznanie się z treścią umowy jakiejkolwiek podpisywali nie czytając jej wogóle :ico_olaboga:
USIA555 obstawiam, że w górach, bo coś o śniegu w październiku pisałaś.
Dokładnie niedaleko Krynicy -Zdroju sobie pomieszkuje. Także
magda1614, do Ciebie musiałabym przez całą Polskę przejechać :-D A morze kocham po prostu .... Ale stąd gdzie mieszkam nie przeprowadziłabym się nigdzie indziej :ico_haha_01:
to ja ma nieźle, bo i badania krwi, ekg i badanie wzroku. U mnie wskazaniem jest stresująca praca i do tego przy komputerze. Sekretariat już tak dobrze nie ma.
Kochana tak jak pisałam wcześniej pracowałam w banku. Miałam ciągły kontakt z klientami, do tego plany sprzedażowe z których byłyśmy rozliczane codziennie, praca bardzo często powyżej 8 godzin w związku z ogromem obowiązków bez dodatkowego wynagrodzenia za godz. nadliczbowe i długo by wymieniać jakie inne rzeczy wpływały stresująco na mnie no i oczywiście praca non stop przy komputerze. Pomimo tego badania wyglądały jak opisałam wyżej po prostu tragedia :ico_olaboga:
Także Ty naprawdę masz super :-)
Od stycznia tego roku zmieniłam pracę na "normalną". Też mam do czynienia z klientami i pracuję przy komputerze ale mam szefów super. Atmosfera w pracy rewelka bez porównania do poprzedniej :-D Zwolniłam sie z poprzedniej na własne życzenie ku wielkiemu zaskoczeniu dyrektora. Po powrocie do pracy okazało się, że dyrektor chce mnie awansować ale ja podziękowałam Mu za współpracę :ico_noniewiem: Na szczęście nie robił problemów i rozwiązali ze mną umowę za porozumieniem stron tak jak chciałam :-)
No to sobie mieszkamy "bardzo blisko" siebie nie ma co :-D :ico_oczko: Najdalej mam rzecz jasna do
magda1614, do
gaga22, około 530 km najbliżej mieszkasz
barbara123 jakieś 180 km sprawdziłam z ciekawości :-D
Ciekawa jestem czego się dowiem jutro podczas, czy po badaniu wzroku. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK :ico_sorki:
Z ciekawostek to Wam napiszę, że w Krynicy dokładnie na Jaworzynie Krynickiej już spadł śnieg :ico_szoking: Stąd zimnica u nas okrutna :ico_chory:
Byłyście w moich okolicach kiedykolwiek ?
Dziewczyny napiszcie jak się czujecie, jak tam Wasze fasolki się miewają :-) :ico_sorki:
Dzisiaj idę wcześniej spać tylko prysznic wezmę i fru do wyrka :-D
No tak ja to jak zwykle elaborat muszę napisać bo nie byłoby ważne :ico_olaboga: :-D
Miłego piątku Wam życzę :ico_buziaczki_big: