28 wrz 2010, 18:15
No nareszcie mam chwilkę, bo Młody ogląda Sezamkowy Zakątek, pogoda paskudna, więc siedzimy w domu i mu się nudzi. Trzeba mu zabawy wymyślać.
Ale się rozpisałyście :ico_olaboga:
No to po kolei:
Agnieszka26 super, że założenie krążka nie bolało. A co do przekręcenia się dziecka, to mój Bartek obracał się jeszcze po 30 tygodniu zanim zdecydował się zostać główką w dół. No ale on miał miejsce, bo ja miałam dużo wód płodowych. U Ciebie nie ma większego znaczenia, czy mały się obróci, bo będziesz miała cesarkę. Nie martw, miejsce będzie miał, tylko Ty będziesz mieć dziwny kształt brzucha :-) Duży chłopak już z niego :ico_brawa_01:
Aniula gratulacje z okazji kolejnego tygodnia :ico_brawa_01:
madziorka hihi nas na szczęście nie zalało, na razie mieszkamy w bloku na 2 piętrze, a budowę też mamy na górce. Tylko dzisiaj trzeba było jeździć na około, bo na najkrótszej trasie mostek był pod wodą.
A podtopienia są spore
buzok14 jednak udało Ci się chłopa do lekarza zaciągnąć :ico_sorki: a córa śliczna
zubelek mój mały też się cały czas okręca, raz mnie kopie po wnętrznościach, a raz z przodu, u góry i na dole.
Uff, Bartek władował mi się na kolana, koniec pisania
[ Dodano: 2010-09-28, 18:18 ]
madziorka hihi ale Ty chudzinka jesteś :ico_szoking: brzucho super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kurcze, muszę chłopa zgwałcić żeby mi jakąś fotkę cyknął, bo samej mi nie bardzo wychodzą
buzok14 musisz kod do zdjęcia wkleić w podpisie w Profilu, tam gdzie wklejałaś suwaczki