no tak, ale osoba z wybujałą fantazją której tylko chodzi o zainteresowanie na forum musi tak to ująć by wszyscy zauważyli :ico_puknij:myśle że odpowiedzialna mama czekająca na dziecko,gdyby sie o takim czymś nawet dowiedziała to ujeła by w inny sposób
już sam temat postu Bezczaszkowiec,jest dla mnie straszny,myśle że odpowiedzialna mama czekająca na dziecko,gdyby sie o takim czymś nawet dowiedziała to ujeła by w inny sposób :ico_sorki: :ico_olaboga:
wkleić Ci Twój pierwszy post, który napisałaś?? jego treść świadczy o tym, że nic na ten temat nie wiesz, nawet czy da sie to leczyć...tylko WAS!!!! pytałam czy ktoś przeszedł to
pytałaś również:pytałam czy ktoś przeszedł to a nie "google" pytałam bo goole mi na pytanie nie odpowie które bym zadala dziewczynie która to przeszła!!!!!!
da sie to leczyc?
Ale da się z nią żyć?
Gdybyś poczytała trochę byś wiedziała że ta choroba jest nieuleczalna i dziecko skazane od razu na śmierć czyli automatycznie dziecka nie da się leczyć ani nie da się z tym żyć dotego żaden szpital w Polsce ani za granicą nie leczy takiej choroby.MOże jest jakiś szpital gdzie odrazu dzieckiem się zajma?
no chyba tak... :ico_sorki:dobra nie ma sensu pisać ,bo jak ludize na żywo nie wierza tylko jak pokaże wypisy i itp to poszkoda czasu marnowac na forum i codizennie po kilkanascie razy wchodizć
co znowu wymyśliłaś...jak ludize na żywo nie wierza tylko jak pokaże wypisy i
sama patologia chodząca z niej :ico_sorki: Aguś dobrze kumaszno i nie wiem czy pameitacie te zdjęcia siniaków i ksero chyba jakiś kart ciązy dokładnie nie wiem,już to mi jakoś dziwnie wyglądało
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość