Witam :-)
Posprzątałam, Ami śpi więc korzystam z chwili czasu :ico_oczko:
U nas w minionym tygodniu była prześliczna słoneczna pogoda, bezchmurne niebo, ale niestety poranne przymrozki się zaczęły do -5 stopni. Dzisiaj też jest pięknie :ico_haha_02:
Dziękuję dziewczyny za wyrazy współczucia :ico_sorki:
Nie mogłam kiedyś zrozumieć mojej koleżanki jak napisała mi sms,ze nie powinam sie smucić chorobą mojej mamy bo już wiele lat przeżyła.
Niektóre osoby nie wiem co mają zamiast mózgu :ico_puknij: Zamiast głupio pisać lub mówić tak jak w przypadku teściowej
mamy Kasi lepiej by się nie odzywały. Szok jaki brak zrozumienia i wczucia w sytuację drugiej osoby. No cóż są ludzie i ludziska :ico_noniewiem:
gaga22 to badanie wzroku to przyjęłam tak z przymrużeniem oka bo tak jak napisałaś co można stwierdzić w tak krótkim czasie. No ale też nie ma się co "cudów " spodziewać po bezpłatnych badaniach. Choć nie zawsze jest to regułą.
magda1614 no nareszcie macie tą umowę a za chwilę wypłatę kasiorki :ico_haha_02: :ico_brawa_01:
A tak to u mnie po staremu dzis do szkoly czas isć na 15 ale mi sie nie chce :ico_sorki: ale muszę :ico_sorki: :ico_sorki: bo sprawdza obecność facet.
Nie zazdroszczę, wiem coś o tym.... Z tą różnicą, że nie miałam jeszcze swojej rodzinki. Jak sobie wspomnę studenckie czasy (studia zaoczne plus praca zawodowa) i na myśl że praktycznie całą sobotę i niedzielę muszę spędzić na uczelni a w tym czasie koleżanki z pracy i nie tylko mają luzik to po prostu odechciewało mi sie wszystkiego. Po prostu też tak chciałam. Teraz żałuję że wybrałam taki a nie inny kierunek studiów i zastanawiam się nad studiami podyplomowymi. Ale to najwcześniej w przyszłym roku jak Ami będzie większa :-)
barbara123 to miałaś "urwanie głowy" :ico_haha_02: Ale jak jest co najmniej dwójeczka dzieciaczków to tak inaczej w domku, weselej myślę :-D
No tak w letnie m-ce przynajmniej można spędzić czas na polku a zimą jedynie sanki nas ratują i lepienie bałwanka :-D oczywiście jak zawieruchy nie będzie i tych wariackich niskich temperatur jakie zapowiadają :ico_chory: Ale wiadomo i tak większość czasu bobasy spędzają w domu.
barbara123 chyba już musimy zacząć wymyślać jakieś zabawy dla naszych bąbli na zimowe dni :ico_oczko: