12 paź 2010, 12:46
sylwia ja trzymam kciuki, napewno bedzie wszystko dobrze, ja tez mialam z amelka wysokie cisnienie a juz jak rodzilam to bardzo, ale wszystko bylo dobrze, glowa do gory :ico_oczko:
mi wczoraj przyszlo lozeczko i posciel, przepralam posciel w rekach, tak bylo ladnie ze wyschlo, mezus wrocil i zlozyl wieczorkiem, przebralam posciel, przykryje to kocykiem zeby sie nie ukurzylo i juz czeka, co whodze do pokoju to sie usmiecham na mysl ze niedlugo bedzie tak maly czlowieczek :ico_oczko: a apropo to maly wczoraj tak brykal po brzuchu chyba tez byl ciekawy lozeczka, myslalam ze wyskoczy :ico_oczko:
poza tym zrobilam przemeblowanie amelce, maz mnie ochrzanil ze nie poczekalam ale daam sobie rade powolutku i ma teraz fajnie tak inaczej, jej sie podoba, a wstawilam tam fotel ktory byl w pokoju salonie bo tutaj bedzie lozeczko, a z zasem wystarczy ze zamienie fotel z lozeczkiem jest tak wymierzone ze sie akurat zmiesci i nie trzeba bedzie znowu kombinowac :ico_oczko: wkleje fotke w wolnej chwili, zamowilam to najtansze lozeczko ale wyglada naprawde ladnie :ico_oczko: teraz to juz sie nie moge doczekac :ico_oczko:
ja tez mam takie bole okresowe, czesto w nocy, nad ranem albo wieczorem, a mam takie chetki na slodkie ze szok, jadla bym non stop czekolade :ico_oczko: