he he he no tak, spała jak gdyby nigdy nic ;-)Shiva napisał/a:
a co dziwniejsze nadal przykrytą kołderką :ico_szoking:
rozumiem, ze nozki pozostaja przykryte kolderka, nie glowka :ico_oczko:

niezwykle aktywna mloda osobka, szkoda jej chyba czasu na sen :ico_noniewiem: :ico_oczko:nie pospalam :ico_placzek: Lena wstala po 15min :ico_noniewiem: i do tej pory nie spi.... :ico_szoking:
ojej :ico_olaboga: biedactwo, niech to przeziębienie juz sobie odpuści :ico_sorki:nie to przeziebienie nie chce odpuscic, wrecz sie pogarsza,
no to gratuluję, Asia jest w tej chwili najbardziej uzębionym dzieciaczkiem na wątku ;-) Mam nadzieję, ze te dwa ząbki sie przebiją i wówczas mała lepiej pośpi w nocy :ico_sorki:Asia ma już 8 ząbków i nadal 2 nie chcą się przebić
to niezly spacer :ico_oczko:4 godz przełaziłyśmy obładowane
przy takiej dwojce rozrabiakow nic dziwnego, do tego jesienna aura, coraz szybciej robi sie ciemno...nawet nie wiem kiedy usnęłam, tak ostatnio jestem jakaś zmęczona.
masz racje, to przyjemna odmiana :-) ja wczoraj mialam sie spotac z kolezanka, ale chyba przestraszyla sie przeziebienia :ico_oczko:Za jakąś godzinkę ma mnie odwiedzić koleżanka. Zawsze to miła odmiana

u mnie o dziwo tylko 4 pobudki :ico_sorki: szok :ico_szoking: :ico_oczko:pare pobudek w nocy noc jak noc
a moja Lena najmniej :ico_noniewiem:Asia jest w tej chwili najbardziej uzębionym dzieciaczkiem na wątku
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość