o to szefowa będzie w szoku :-D :-DA moja zmienniczka przed chwila mowi mi przez tel ze moze do mnie dolaczy bo jej sie juz okres pare dni spoznia :ico_haha_01: to by dopiero szefowa miala niespodzianke

cześć :-D co słychać?Cześć dziewczyny,
nie przejmuj się tak tą szefową :ico_oczko: ze zwolnieniem różnie bywa,a że w końcu byś poszła na L4 to ona wie,bo w ciąży jesteś :-Dtylko jak ja wezne L4 od poniedzialku to bedzie zbyt podejrzane a mysle ze te 2 - 3 tygodnie juz mnie nie zbawia. Wtedy powiem ze cos sie zmienilo i tak lekarz kazal.

ale ona by ci płaciła za te 2 dni pracy czy jak to by wyglądało? bo wiesz,że potem ZUS się bardzo interesuje zwolnieniami :ico_noniewiem: niby dobre wyjście,ale jak ja bym brała zwolnienie to bym chyba do pracy nie szła :ico_noniewiem:przed chwila rozmawialam z R przez tel i mowi ze to nie jest glupie zebym wziela L4 i pracowala jej te 2 dni w tyg. Ale jak wezne to nie po to zeby tu przyjezdzac. Chce tez odpoczac psychicznie i nie myslec o biurze.
no wiesz ja się bardzo wczuwam w ten serial :-P od początku go oglądam :-Daniawlkp86, dzis rano jak szykowalam sie do pracy to obejrzalam na polsacie 2 powtorke tego odcinka pierwszej milosci o slubie artura. Rzeczywiscie towarzyszyly skrajne emocje :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość