:ico_brawa_01:hej dziewczyny, stawiam :ico_tort: za mój półmetek :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:Ja również stawiam za mój 25 tydzień
pędzimy dziewczyny jak szalone ;D
hej dziewczyny, stawiam :ico_tort: za mój półmetek :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ja również stawiam za mój 25 tydzień.
fajnie, u nas ciągle pochmurno.dziś piękny dzień, idziemy na spacer.
niedługo będziemy ściskać nasze bąble w ramionach :ico_brawa_01:pędzimy dziewczyny jak szalone ;D
ojej moja koleżanka to ma i 4 lata się o dzidziusia starała z mężem. I wyobraź sobie że jest w 9 tygodniu ciąży i strasznie mocno trzymam kciuki żeby było ok :ico_sorki: .mam zespół policystycznych jajników
świetny pomysl z tą tradycją :ico_brawa_01: i imiona tez bardzo ładneMoja mama Maria,tata Marek,siostra Monika jej mąż Marcin a ich synek Maksymilian,ja Magdalena i mój mąż Marek hehe także jak będzie synek to Marcel a jak córeczka to Majeczka.
Ja ostatnio pisałam o zakupkach, na ktore ostatnio wyciągnęłam mojego P. Troszkę wtedy kupiliśmy, ale to kropelka w morzu :ico_sorki: . A i ostatnio mi śliczne nosidełko sportowe przyszło bo zamówiłam na allegro, mąż sobie zażyczył, bo on ma dzidzie w nim nosić.dziewczynki a jak z zakupkami dla naszych pociech macie już cos?:D
niczego nie kupiłam i na razie nie kupuję, może jak polecę teraz do Londynu to trochę kupię ciuszków...dziewczynki a jak z zakupkami dla naszych pociech macie już cos?:D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość