czesc no to i ja sie witam :)
od rana sobie posprzatalam wiec mam spokoj, teraz tylko obiad zrobic i juz.
Dzis mam wychodne i wieczorem z kolezanka lece na kawe :-D troche odsapne po tym siedzeniu z chorym Matim :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
malgoskab, zdrowia dla synka, wiem co przechodzisz i łącze się z Tobą w bólu :ico_oczko: Mam nadzieje, ze wreszcie przystosuja sie do tych zaraz przedszkolnych i nie beda wszystkiego lapac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A wizyte masz późno jak na PL
wiesz bo wtym programie jest wizyta co 4 tygodnie, rzadko wiem :ico_puknij: na tym etapie ciazy z matim chodzilam juz co 2 tygodnie.
moja siostra będzie w dzień dobry tvn
bede ogladac, codziennie ogladam :-D
robak,
moj lata juz w zimowej, poprostu zakladam mu pod spod tylko cienka bluzke na dlugi rekaw i podkoszuleczke na ramiaczka.
Jak zakladalam mu jesienna kurtke, a ma ja cienka to musial byc na cebulke naubierany a potem jak w przedszkolu musial sie ubierac to ciezko mu bylo w tyle warstw zakladac, a tak to tylko kurtke i ma z glowy :ico_oczko:
najgorsze ze ja sie nie dopinam w zadnej kurtce i chodze jak sierota....
tez tak chodzilam, ale tesciowa sie zlitowala i dala mi kase na kurtke :ico_oczko: mnie by bylo szkoda na 1,5 miesiaca w kurtke wielka inwestowac :-D
ejustysia, ja tam za tymi pieluchami nie jestem :-D