Hej
Dzisiaj mały ruch.
Amelka ma katarek, dobrze, że ładnie jej schodzi. Mam nadzieję, że na katarku sie skończy. Do tej pory prócz katarku nie miała żadnego innego choróbska odpukać, oby tak dalej :ico_haha_02: :ico_sorki:
no to super wiadomosc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bede ci kibicować
Dziękuję :ico_haha_02: :ico_sorki:
magda1614, to rewelacyjne wieści po wizycie. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku :ico_haha_02: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pisałam wczoraj o cytologii i dzisiaj dowiedziałam się od koleżanki która była w miniony piątek na badaniach w tej samej przychodni u tej samej pani doktor ale prywatnie i wyniki będzie miała za tydzień :ico_szoking: A ja jako że poszłam na kasę chorych- co rzadko mi się zdarza zwykle jak już muszę iść do lekarza specjalisty to idę prywatnie - muszę czekać trzy tygodnie :ico_puknij: Dwa już minęły.... ale chodzi o sam fakt nierównego traktowania pacjentów- dajesz kasę krócej czekasz to okropne :ico_olaboga:
Aaaa i jeszcze Wam napisze bo nie wiem czy to jest ogólna praktyka czy tylko w tej przychodni. Koleżanka musiała pójść na prywatne badanie bo ma 21 lat a tylko w przedziale wiekowym od 25 do 55 można pójść na kasę chorych i osoby które w przeciągu ostatnich dwóch lat nie robiły cytologii właśnie za darmo. Dla mnie to jest CHORE :ico_puknij:
Trzymajcie się Paaa :ico_oczko: