ale my wiemy co to znaczy karmienie i możemy się tym cieszyc
zgadzam sie z toba w 100%
ale bede musiała odstawic zanim pójdzie do przedszkola :ico_oczko: albo do podstawówki... :-D :ico_oczko: ze o studiach nie spomne :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Ja tak jak mowi do 18 chyba pomujemy :-D :ico_oczko:
reszta co to za różnica.. ja wiem ze moje piersi wrócą do stanu z przed karmienia czyli znowu bedą sutki, przeciąg i biostonosz :ico_oczko: ale mam to głęboko w poważaniu byle synuś był zdrowy i zadowolony
A ja znow bede zwijac ja murzynki w osadach ale grunt to szczeliwe dziecko a z golymi i tak nie chodze wiec nikt nie musi widziec czy sa piekne i jedrne czy nie tak czy siak starosc nas tez nie ominie i i tak nasze piersi beda wygladaly ja wydojone rodzynki wiec czy to nastanie ciut wczesniej mnie to nie przeraza :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-10-20, 22:50 ]
szacuneczek dla Ciebie :ico_sorki: super ,ze tak dlugo karmicie sie :-D j
Dzieki kochana ale ty tez po czesci bylas mi rowniez inspiracja Bo to ty powtazalas ze bedziesz
Igule karmila na bank do 2 roku zycia Ja myslalam ze rok do 1.5 a jednak podobalo mi sie jak pisalas ze masz plany takie i jak widac ja sie trzymam a ty poprostu zmienilas malego cycozerce :ico_oczko: :-D
ja tez mam taki zamiar z Amy nie odpuszcze po 13 miesiacach :ico_nienie: no chyba ze mnie ciaza przycisnie znowu jakas :ico_haha_01:
No wlasnie kochana ale spoko co najwyzej znow sie zmieni obslogujacy twoj biuscik :ico_oczko: :-D